Eltrea Group Oy on 7.3.2024 ostanut sähköurakointia ja –suunnittelua harjoittavien ComX Oy:n, Lujasys Oy:n sekä PT-Sähkötekniikka Oy:n osakekannan. 
Uutiset

ComX Oy, Lujasys Oy ja PT-Sähkötekniikka Oy muodostavat yhdessä uuden sähköalalla toimivan konsernin nimeltä Eltrea Group Oy

Eltrea Group Oy on 7.3.2024 ostanut sähköurakointia ja –suunnittelua harjoittavien ComX Oy:n, Lujasys Oy:n sekä PT-Sähkötekniikka Oy:n osakekannan. 

Uusi konsernikokonaisuus muodostaa kilpailukykyisen sähköalan toimijan, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua erilaisten kiinteistöjen tarpeisiin. Samalla uudella konsernikokonaisuudella on vahva kyky kehittää uusia ratkaisuja vihreän siirtymän ja kiinteistöjen digitalisoitumisen tueksi. Eltrea Groupin yhtiöiden yhteenlaskettu vuosiliikevaihto oli vuonna 2023 yli 12 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 70 henkilöä. Konsernin yhtiöt toimivat Uudellamaalla.

Konsernin yhtiöiden toiminta jatkuu nykyisillä nimillä, y-tunnuksilla ja henkilöstöllä. Yritysten yhteystiedot säilyvät muuttumattomina. Yhtiöiden asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta ei vaadita toimenpiteitä asiaan liittyen.

Janne Levävaara ottaa vastatakseen uuden konsernin toimitusjohtajuuden, mutta jatkaa myös Lujasys Oy:n johtamista yhdessä Jukka Prökkisen kanssa. Jean Juselius ja Toni Heikkinen johtavat edelleen ComX Oy:n liiketoimintaa ja Toni Flinck vastaa jatkossa PT-Sähkötekniikka Oy:n johtamisesta.

Eltrea Group Oy:n osakkeenomistajiin kuuluu konserniin liittyvien yhtiöiden omistajia sekä Joigro Partners Oy, joka on vastannut transaktion toteuttamisesta sekä yhdessä toimivan johdon kanssa vastaa yrityskaupan jälkeisestä haltuunotosta.