Liikkuminen Bensattomasti on hauskaa, eikä muutos parempaan vaadi ihmeitä.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Bensaton: Sähköajoneuvot

Mitä teemme?

Bensaton Oy valmistuttaa sähkökulkuisia ajoneuvoja. Kaikki liiketoimintamme rakentuu kolmen arvon ympärille: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja uudistuminen. Edistämme päästötöntä liikkumista keskittyen kuluttajiin ja yrityksiin. Ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus ovat kulmakiviämme. Jokainen Bensattomasti kuljettu metri on askel kohti parempaa tulevaisuutta. Maagisen hyvä asiakaskokemuksemme on mahdollista joustavan ja rehellisen tiimimme ansiosta. Tätä tehdään ihmisille ja teemme aina 110% pitääksemme asiakkaamme iloisina. Ajoneuvomme kokoonpannaan Suomen Littoisissa, osat ja komponentit tulevat luotettavilta ulkomaisilta kumppaneiltamme.

Bensattoman takana

Bensaton Oy:n loistavista kaupoista ja asiakaskokemuksesta vastaa kahden nuoren miehen tiimi. Molemmat ukot olivat opiskeluaikoinaan vaihto-opiskelemassa. Jesse Tianjinissa ja Mikael Madridissa. Liikenteen melun joukosta esiin nousi hiljainen kulkuneuvo, joka vielä tässä kohtaa oli täysin tuntematon molemmille – Sähköskootteri. Edulliset käyttökustannukset oli vertaansa vailla eikä kulunut montaakaan päivää, kun kulkupeli oli osana suomalaisten opiskelijoiden arkea. Ympäristöystävällisyys, huoltovapaus, ketteryys ja todella edulliset käyttökustannukset olivat syy kulkuneuvon hankintaan. Kulttuuri oli tuotava Suomeen.

Hiilineutraali- sekä edullinen liikkuminen toivat tuotantotalouden insinöörit, Jessen ja Mikaelin yhteen, jolloin myös Bensaton perustettiin. Tavoitteena on tuoda Suomeen tämä sähköisen liikkumisen kulttuuri, joka on toiminut jo vuosia eri puolilla maailmaa ja kehittyy jatkuvasti. Tarjoamme lähes hiilineutraalin, huoltovapaan ja edullisen liikkumisen kilpailukykyiseen hintaan, maalla ja merellä.

Bensattoman tuotevalikoimaan kuuluu myös sähköpyöriä – taitettavia ja perinteisiä. Tuotevalikoimaa pyritään jatkuvasti laajentamaan, ja kiikarissa seuraavaksi on merellä ja lumella liikkuvat ajoneuvot.

Stay tuned!

Äänetön + Huoleton = Bensaton.

Bensaton Oy

Avantintie 5,  Littoinen

Jesse Salmiosalo | 050 373 0730

Mikael Karlsson | 040 557 5847

www.bensaton.com