Auran Aurinkoviikko järjestetään aikavälillä 13.-19.6.2022.
Uutiset

Aura kutsuu iloiseen kesätunnelmaan Aurinkoviikolle

Mikä ihmeen Aurinkoviikko?

”Aurassa on järjestetty aina paljon ohjelmaa, mutta nyt halusimme nimenomaan koota tapahtumia yhden alkukesän viikon ympärille. Kyse on erityisesti hyvänmielen ja yhteistyön viikosta, joten nimeksi valikoitui Aurinkoviikko. Ajatuksena on se, että tästä voisi tulla uusi perinne ja syy tulla Auraan joka kesä”, kertoo Auran kunnan kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio.

Auran uusi kesätapahtumaviikko Auran Aurinkoviikko järjestetään aikavälillä 13.-19.6.2022. Tapahtuman koordinoinnista ja markkinoinnista vastaa Auran kunta, mutta ohjelmaa järjestetään yhdessä paikallisten yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Auran paikalliset yritykset ja yhdistykset ovat lähteneet innokkaasti mukaan järjestämään erilaista ohjelmaa ja luvassa onkin monenlaista tekemistä kaiken ikäisille. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin paikalliset, lähiseudun asukkaat kuin
ulkopaikkakuntalaisetkin. Tapahtumaviikon tavoitteena on tuottaa hyvää mieltä sekä tuoda esille kaikki hyvä Aurassa. Tapahtumassa on luvassa monipuolista ohjelmaa koko viikon ajan: liikuntaa, taidetta, kulttuuria, musiikkia, lähiruokaa ja paljon muuta!

“Nyt jos koskaan kannattaa tulla tutustumaan Auraan. Erityisesti itseäni kiehtoo tapahtumaviikolle organisoitu kesäretki Turusta Auraan nostalgisella junalla Auran iltatorille. Iltatorin ohjelman ja ostosten jälkeen kotimatka taittuu Aurajoentien matkailutiehen tutustuen. Olemme halunneet koota kattavan paketin myös ulkopaikkakuntalaisille tulla tutustumaan Auraan, tämän helpommaksi ei kesäelämyksestä nauttiminen voi tulla. Hyppää siis junaan, elämykset odottavat Aurassa” kannustaa Auran kunnanjohtaja Terhi Källi, joka itsekin osallistuu junamatkalle kertomaan Auran kattavasta palvelutarjonnasta.

“On ollut ilo huomata, miten aktiivisia ja innokkaita toimijoita Auran seudulta löytyy. He ovat tehneet tapahtuman järjestämisestä helppoa, sillä kaikilla on ollut intoa ja hienoja ideoita tapahtuman sisällölle. Olen varma, että tapahtumaviikosta tulee menestys!” kuvailee tapahtuman projektipäällikkö Janina Kumlander.

Lisätietoja tapahtumasta