Arctic Blue Beveragesin keväällä lanseeraama, maailman ensimmäinen alkoholipitoinen mieto kaurajuoma, Hang Oat Vanilla, sai hopeaa arvostetussa IWSC-kilpailussa.
Uutiset

Alkoholipitoinen Hang Oat Vanilla palkittiin arvostetussa kansainvälisessä kilpailussa

Hang Oat Vanilla on Arctic Blue Beveragesin ensimmäinen mieto alkoholijuoma, kasvavassa RTD (ready to drink) juomien kategoriassa. – Tavoillemme uskollisena halusimme haastaa kategorian ja kehittää tuotteen jota ei vielä ole tehty. Kaurapohjainen RTD-juoma vaikutti juuri sopivalta haasteelta meille, sanoo Arctic Blue Beveragesin toimitusjohtaja Valtteri Eroma.

Yhtiön keväällä lanseeraama, maailman ensimmäinen alkoholipitoinen mieto kaurajuoma, Hang Oat Vanilla sai hopeaa arvostetussa IWSC-kilpailussa (International Wine and Spirit Competition), RTD-kategoriassa.

– Palkinto kansainvälisessä kilpailussa on osoitus siitä, että olemme onnistuneet tuotekehitystyössämme, lisää Valtteri Eroma.

IWSC-kilpailun raati arvioi tuotetta seuraavasti: “Kermainen kauralatte maustettuna ripauksella kanelia, mikä luo makean maitomaisen koostumuksen, jossa on ihana tasapaino, kauran luonne ja kevyt hedelmäinen jälkimaku”.

Eroman mukaan RTD-juomien markkina on kasvanut valtavasti maailmanlaajuisesti, ja samaan aikaan kaurapohjaiset vaihtoehdot vievät hyllytilaa perinteisiltä maitotuotteilta.

– Kasvu molemmissa kategorioissa on mukaansatempaavaa. Hang Oat Vanillan myötä otamme ensimmäisten joukossa osaa kasvavaan segmenttiin, Valtteri Eroma sanoo.

Suomessa valmistettu ja kartonkitetraan pakattu tuote on myynnissä Suomessa S-ryhmän Prismoissa. Tulevaisuudessa yhtiö aikoo kasvattaa RTD-tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille uusia makuja sekä saada tuotteet myyntiin myös ulkomailla.