Ju-Han tiimin lisäksi äänessä on tarjoajanäkökulmaa, konkreettisia case-esimerkkejä, lakimiehen puheenvuoro hankintalain muutoksista 2023 sekä rakentamisen RTS-luokitukseen liittyvä tietoisku.
Uutiset

Ajankohtaispäivä julkisista hankinnoista Turussa 19.1.2023

Turun ajankohtaispäivään on rakennettu monipuolinen kattaus hankintayksiköiden toiminnan tueksi. Puhutaan hankesuunnittelusta ja talousarvoista, tiedolla johtamisesta. Turussa ladataan tietovaranto parhaaseen iskuun uudelle hankintavuodelle tuorein näkökulmin ja ajatuksin. Ju-Han tiimin lisäksi äänessä on tarjoajanäkökulmaa, konkreettisia case-esimerkkejä, lakimiehen puheenvuoro sekä rakentamisen RTS-luokitukseen liittyvä tietoisku.

Vaikka ajankohtaispäivä onkin rakennettu hankintayksiköiden tarpeisiin, ovat myös tarjoajat tervetulleita mukaan. Molemmin puolisen ymmärryksen kasvattaminen ja tiedonvaihdon mahdollistaminen tuovat päivään suunnattomasti lisäarvoa.

Mukaan pääset tästä:

Ilmoittaudu ajankohtaispäivään

Ohjelmassa:
8.30 Saapuminen ja aamukahvi
9.00 Tilaisuuden avaus – maakuntajohtaja Kari Häkämies
9.20 Hankesuunnittelun kytkeminen talousarviosuunnitteluun – Tekninen johtaja Jaana Koota, Akaa
10.00 Keinoja hankkeen kulujen hallintaan: Käänteinen kilpailutus – Hankinta-asiantuntija Mia Koljonen ja aluepäällikkö Sari Korsström, LeikkiSet Oy
10.45 RTS-luokitus julkisissa hankinnoissa – Petri Jaarto, Rakennustietosäätiö
11.30 Lounas
12.30 Case kuljetustushankinnoista, esimerkki Nousiaisista – Hankinta-asiantuntijat Mia Koljonen ja Hilma Larkela
13.15 Mitä muuttuu hankintalaissa 2023? – lakimies Eero Kokkonen
14 Iltapäiväkahvi
14.30 Yritysvaikutusten arviointi ja tiedolla johtaminen – Hankinta-asiamies Jorma Saariketo
15 Vapaa keskustelu ja päivän yhteenveto

Paikka: Radisson Blue Marina Palacen tiloissa, ja mukaan ovat tervetulleita niin hankintayksiköiden edustajat kuin yrityksetkin. Osa puheenvuoroista järjestetään etäyhteyksin.

Hinta: 380 eur /hlö ALV0 (15.12.2022 jälkeen 400 eur /hlö) tai 350 eur/ hlö kun samasta organisaatiosta 2, 300 eur/ hlö kun samasta organisaatiosta 3.

Lisätietoja: toimisto@juhaconsulting.fi tai soittamalla 0400 145 876 / Hilma Larkela, Ju-Ha Consulting Oy

Ju-Ha Consulting Oy on julkisten hankintojen asiantuntijapalvelua tuottava asiantuntijatoimisto. Tuotamme hankintayksiköille kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti julkisten hankintojen koko prosessin tai sen osan. Räätälöimme palvelumme tilaajan tarpeiden mukaiseksi, hoitamalla koko hankintaprosessin tai erikseen sovitun osan siitä. Hallitsemme eri hankintaprosessit ja meillä on vuosien kokemus sekä palvelu-, urakka- että tavarahankinnoista.