Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan
Uutiset

Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan 24.5.2024

Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan 24.5.2024. Kaupan myötä AT labra Oy:n laboratoriotoiminta keskitetään 10.6.2024 alkaen Labroc Oy:n Turun laboratorioon Apilakatu 13:een.

”Saamme kaupan myötä paikallistuntemusta ja osaavaa henkilöstöä haitta-ainetutkimuksiin. Turun seudun asiakkaat saavat meiltä asbesti- ja haitta-aineanalytiikan lisäksi betoni-, ympäristö- ja sisäilma-analytiikkaa. Näin asemamme rakentamisen elinkaaren laboratoriona vahvistuu Turun seudulla”, taustoittaa Labroc Oy:n toimitusjohtaja Leo Partanen.

AT labra Oy:n omistaja Pekka Tukiainen jatkaa: ”Haluamme vakuuttaa teille, että palvelut jatkuvat yhtä korkeatasoisena kuin ennenkin, sekä paranevat laajentuvan analyysivalikoiman myötä. Yrityksemme on nyt myyty, ja olemme syvästi kiitollisia kaikesta tuesta ja yhteistyöstä, jota olemme saaneet nauttia kanssanne vuosien varrella.” Kaupan myötä AT labra Oy:n laboratoriotoiminta keskitetään 10.6.2024 alkaen Labroc Oy:n Turun laboratorioon Apilakatu 13:een. Lasse Rainio jatkaa vanhana työntekijänä Labrocin haalareissa ja antaa asiakkaille lähiviikkoina ohjeita Terseruksenkadulla, josta näytteitä noudetaan jatkossakin päivittäin Apilakadulle.