Toimitusjohtaja ja omistaja Jani Haapalehto.
Uutiset

40-vuotias yritys Suomen Vuokrakopit Oy

Raisiosta käsin toimiva Suomen Vuokrakopit Oy on erikoistunut räätälöityjen siirrettävien tilojen vuokraukseen ja myyntiin.

– Laaja asiakaskunta ja laadukas tuote, joka taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen, on ollut avain menestykseemme, uskoo yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja Jani Haapalehto. – Pystymme toimimaan nopeasti koko Suomen markkinoilla oman osaavan henkilöstön ja vahvan aliurakoitsijaverkoston avulla.

Asiakkaina yrityksellä ovat kaikki yksityisistä vuokraajista teollisuuden ja julkisen sektorin toimijoihin.

Yrityksen perusti isä Kalevi Haapalehto vuonna 1984 täydentämään silloisen Rakennuslaitevuokraamon palveluita. Haapalehto siirtyi sukupolvenvaihdoksella yrityksen jatkajaksi yli 20 vuotta sitten. Tuona aikana yrityksen toiminta on kehittynyt nykyiseen muotoonsa pitkälle erikoistuneiden työmaatilaelementtien toimittajana.

Yrityksen päätuotteita ovat lämpimät ja siirrettävät tilaelementit toimisto-, miehistö-, myymälä- ja varastokäyttöön.

– Toimitamme myös esimerkiksi leirintäalueiden ja karavaanareiden käyttöön suihku- ja saniteettitiloja.

Lisäksi meillä on sekä kiinteitä että siirrettäviä minivarastoja ja niiden kysyntä onkin kovassa kasvussa, Haapalehto lisää.

Muutossa siirrettävä minivarasto on äärimmäisen kätevä ratkaisu, sillä se voidaan toimittaa asiakkaalle kotipihaan täytettäväksi, jonka jälkeen siirrettävää varastoa voidaan säilyttää yrityksen lämpimissä ja vartioiduissa tiloissa.

Palvelua täydentävät muuttolaatikoiden ja pakkausmateriaalien toimitukset asiakkaalle.

Menestyksen ja pitkän iän salaisuuden Haapalehto arvelee olevan juuri erikoistumisen tiloihin ja tuotteiden räätälöintiin. – Alalla on isoja toimijoita, mutta uskon meidän vahvuutemme olevan asiakaspalvelussa, joustavuudessa ja täsmällisessä toiminnassa.

Suomen Vuokrakopit Oy
Purokatu 7, 21200 Raisio
02 437 2312
info@vuokrakopit.fi
www.vuokrakopit.fi