Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

25-vuotias Cafe Rose tunnetaan omatekoisista leivonnaisistaan

”Yhtä hyvää kuin äidin tekemä”

Melkein miljoona korvapuustia. Niin paljon laskeskelee yrittäjä Anu-Miisa Forell leiponeensa vuosien varrella kahvilassaan pullia.

Someron keskustassa sijaitseva, toukokuussa jo 25 vuotta täyttävä Cafe Rose on erityisen tunnettu perinteisistä omatekoisista leivonnaisistaan, kuten herkullisista korvapuusteista sekä kuohkeasta Brita-kakustaan. Suosittuja ovat myös kahvilan maukkaat sämpylät.

Laajaan valikoimaan kuuluu monenlaista suolaista ja makeaa, ja lisäksi kahvilassa on arkisin tarjolla keitto- ja salaattilounas. Valikoimassa on aina myös maidottomia, laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita.

Tilauksesta tehdään muun muassa perinteisiä voileipä- ja täytekakkuja, sekä muita leivonnaisia. Asiakkaina on paljon alueen yrityksiä ja toimijoita, jotka haluavat tilaisuuksiinsa maukkaat tarjoilut. Forell on kiitollinen pitkistä, hyvistä asiakassuhteista.

– Parasta palautetta on vuosien luottamus ja asiakkaiden toteamus, että ” tämä on yhtä hyvää kuin äidin tekemä”.

Leipomista rakastava Forell perusti Ruusan kahvilana tunnetun Cafe Rosen vuonna 1997. Hän oli haaveillut omasta kahvilasta jo 15-vuotiaana, ja kun sopiva liiketila Somerolla vapautui, Forell lähti toteuttamaan unelmaansa. Hän on siitä onnellinen.

–Haluaisin sanoa kaikille, että uskokaa unelmiinne, ja toteuttakaa ne!

Koululaisille kertoessaan yrittäjyydestä Forell korostaa yrittäjyyden vaativan hyvää kuntoa ja terveyttä. Forell hän pitää itsestään huolta muun muassa golfin ja hiihdon avulla. Muita rakkaita harrastuksia ovat matkustelu ja kuoro.

Forellin lisäksi Cafe’ Rosessa iso kiitos kuuluu myös pitkäaikaisille työntekijöille, Tiina Pohjaluodolle ja Arja Mäkelälle. Vuosien varrella kahvilaa on laajennettu kahdesti, ja nyt asiakaspaikkoja on 45. Lisäksi kesällä käytössä on iso terassi.

Cafe Rose
Joensuuntie 28, 31400 SOMERO
Avoinna ma-pe klo 8-17, la klo 9-15
(heinäkuussa lauantait klo 9-15), sunnuntaisin suljettu

02 7486 688
am.forell@gmail.com
caferose.fi