Lauri Paananen, Petri Seppälä , Pasi Seppälä ja Ricardo Pacheco - 1KOMMA5° Suomi
Uutiset

1KOMMA5° Suomelle myönnettiin EUPD Researchin vuoden asentaja -palkinto

Palkinnon tavoitteena on nostaa esiin merkittävimpiä asentajia ja aurinkoenergia-alan kehitystä edistäviä toimijoita niin kansallisella kuin Euroopan tasolla.

Helsinki, 20.6.2023 – 1KOMMA5° Suomi on saanut arvostetun “Vuoden Asentaja” -sertifikaatin. EUPD Researchin myöntämä Vuoden Asentaja -palkinto on merkittävä tunnustus aurinkovoimaloiden korkealaatuisesta asentamisesta sekä osoitus pitkäjänteisestä työstä ja sitoutumisesta aurinkoenergia-alan asennusten laadun parantamiseen.

Viimeisten 22 -vuoden aikana EUPD Research on työskennellyt tuhansien asentajien kanssa eri puolella Eurooppaa ymmärtääkseen heidän vaatimuksiaan ja käytäntöjään asennusten laadusta. EUPD Research tuottaa keräämästään tiedosta raportteja ja osallistuu vahvasti keskusteluun aurinkoenergia-alan laadun parantamiseen Euroopassa.

Palkinnon tavoitteena on nostaa esiin merkittävimpiä asentajia ja aurinkoenergia-alan kehitystä edistäviä toimijoita niin kansallisella kuin Euroopan tasolla. Perusteluja palkinnon saantiin on useita, mukaan lukien asennettujen aurinkovoimaloiden määrä eri segmenteissä; asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä maantieteellinen kattavuus, asennuksien toteutus, yrityksen yleinen kasvuvauhti ja asennusten laatu sekä asiakastyytyväisyys. 1KOMMA5° Suomi on tällä hetkellä ainoa toimija Suomessa, kenelle on myönnetty tämä tunnustus. Yritys lanseerasi kesäkuussa suomen markkinoille 1KOMMA5° Premium aurinkopaneelinsa. Tavoitteena on asentaa tänä vuonna noin 2 000 aurinkovoimalaa, joka tarkoittaa noin 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Tämä tarkoittaa yli 35%:n kasvua viime vuodesta.