Linnasmäessä keskitytään vastuullisiin palveluihin, kertoo Linnasmäen hotelli- ja palvelujohtaja Laura Louko
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Viihtyisä ja monipuolinen Kokoushotelli Linnasmäki on palvellut asiakkaitaan jo 30 vuotta

Vähän Turun keskustan ulkopuolella viihtyisällä metsäisellä alueella sijaitseva Kokoushotelli Linnasmäki on panostanut kestävään kehitykseen. Linnasmäki haluaa tarjota vierailleen kokemuksen, jossa kestävä kehitys kattaa koko toiminnan ja on luonnollinen osa päivittäistä työtä.

– Meille myönnetty Green Key -sertifikaatti on osoitus panostuksestamme kestävämpään tulevaisuuteen. Työskentelemme kestävyyden puolesta sekä henkilökuntamme että asiakkaiden hyväksi ja rohkaisemme myös yhteistyökumppaneitamme mukaan vastuullisuustyöhön, kertoo Linnasmäen hotelli- ja palvelujohtaja Laura Louko. Hän muistuttaa, että niin kotimaiset kuin ulkomaiset matkanjärjestäjät valikoivat kohteet ja yhteistyökumppanit yhä enenevässä määrin sen mukaan, onko toimijalla ympäristösertifikaatti. On ajateltava kestävien arvojen mukaisesti koko palveluketjun läpi.

Uudistetut huoneet kutsuvat majoittuvia asiakkaita

Hotelli täytti juuri 30 vuotta ja oli aika uudistua. Linnasmäen raikkaan moderneissa huoneissa on yhteensä 221 vuodepaikkaa.

– Me palvelemme kokous- ja työmatkalaisia lyhyemmissä ja pidemmissäkin majoitustarpeissa. Hotellimme on hyvien kulkuyhteyksien varrella rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella, kuitenkin vain 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Meillä on ilmainen valvottu pysäköintialue, sähköautojen latauspisteineen. Myös lähialueiden monet matkailukohteet ovat helposti saavutettavissa, Louko luettelee.

Kokoustiloja ja ohjelmapalveluita kaikkiin tarpeisiin

220-paikkainen auditorio mahdollistaa isojen tapahtumien järjestämisen ja onnistumisen takaa kaikkien tilojen nykyaikainen kokoustekniikka.

– Meillä on kokous- ja juhlatiloja erilaisiin tarpeisiin. Räätälöimme tilaisuudet yritysten ja ryhmien toiveiden mukaisiksi kokonaisuuksiksi tilojen, tarjoilujen ja ohjelmapalvelujen osalta. Rentouttavan päätöksen päivälle antaa niin ikään remontoitu sauna- ja allasosastomme. Tai voihan päivän aloittaa myös aamu-uinnilla ja nauttia sen jälkeen aamiaisen aurinkoisella patiollamme. Lisäksi Louko toivottaa myös perhe- ja vapaa-ajanmatkalaiset tervetulleiksi viihtymään luonnonhelmaan, lähelle kaikkea kivaa tekemistä.

– Olemme myös suosittu perhejuhlakohde, meillä on esimerkiksi oma kappeli, joten häät ja muut perhejuhlat onnistuvat samassa talossa kokonaisuudessaan, pappejakin löytyy omasta takaa, Louko täsmentää.

www.linnasmaki.fi

p. 02 412 3500

sales@linnasmaki.fi

Lustokatu 7, 20380 Turku