Vakka-Suomen Puhelin ja Telmarin käynnistävät valokuituliittymien myyntiä koskevan yhteistyön.
Uutiset

Vakka-Suomen Puhelin ja Telmarin käynnistävät valokuituliittymien myyntiä koskevan yhteistyön

2.5.2024 alkaen vuonna 1997 perustettu, Uudessakaupungissa toimiva sähköalan palvelujen ja tuotteiden erikoisliike Telmarin palvelee myymälässään asiakkaita myös VSP:n valokuituliittymäasioissa. Tuore yhteistyö on osa VSP:n laajempaa palveluprosessiuudistusta.

Huipputehokas nettiyhteys on nykyisin jo lähes yhtä välttämätön asia kodeissa kuin sähkö.

– Näemme, että näiden palvelujen saatavuus saman katon alta lisää asioinnin helppoutta ja tuottaa asiakkaille lisäarvoa. Yhteistyö Telmarinin kanssa täydentää VSP:n muita palvelukanavia eli kasvollista kenttämyyntiä sekä verkossa tapahtuvaa itseasiointia. Toisin kuin monet muut valokuituliittymien toimittajat, me haluamme tarjota mahdollisuuden asioida valokuituliittymäasioissa myös perinteisessä kivijalkamyymälässä, taustoittaa alkavaa yhteistyötä VSP:n tietoliikenneliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Mirko Rostedt.

Yhteistyön keskiössä paikallisuus

Kuten Vakka-Suomen Puhelin, myös Telmarin on alueella hyvin tunnettu toimija ja myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla.

– Meille tärkeä asia yhteistyössä on myös se, että Telmarin edustaa ja myy yksinomaan paikallisen palveluntarjoajan eli VSP:n valokuituliittymiä ja jatkossa Telmarin on meille ainoa ulkopuolinen myyntikanava. Yhteistyömme keskiössä on näin ollen myös paikallisuus. Myymälässä palvellaan kuluttajien lisäksi myös taloyhtiöiden asiakkaita valokuituasioissa ja myymälässä voi asioida myös kaapeli-TV:n kanavapakettiasioissa.

Telmarin tarjoaa sähköalan palveluja ja tuotteita monipuolisesti aurinkosähköstä autolataukseen sekä valaistuksesta lämmitykseen ja asennustarvikkeisiin. Kuluttajien lisäksi Telmarin palvelee monipuolisesti myös teollisuuden toimijoita.

– Alkava yhteistyö tarjoaa meille hienon mahdollisuuden kasvattaa myymälämme palveluvalikoimaa nyt myös nopeiden tietoliikenneyhteyksien saralle, jonka ansiosta voimme palvella sekä nykyisiä että uusia asiakkaita entistä monipuolisemmin, iloitsee Telmarin Oy:n toimitusjohtaja Erkka Jäsperlä.