Yrittäjät
Ensi vuodeksi on rakenteilla entistä selkeämpi strategia ja myös suuria muutoksen tuulia on tulossa. Järjestönä haluamme viestiä edunvalvonnan ja yrittäjien eteen tehdystä työstä entistä enemmän ja entistä laajemmalle yleisölle niin jäsenille kuin muillekin. Kati Pesonen (vas.), Sarianne Mäkelä, Mikko Rantanen, Ville Mäkilä, Janne Puurunen, Heli Nykänen ja Janne Uoti.
Uutiset

Turun Yrittäjät ry valitsi vuosikokouksessa hallituksen vuodelle 2023

Turun Yrittäjät ry:n puheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Mikko Rantanen, joka on sarjayrittäjä. Hänen yrityksiään ovat mm. Kaupallistajat Suomi Oy ja Kotimaan Huolenpitopalvelut Oy. Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä.

Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Heli Nykänen, Tehden Oy, toimitusjohtaja Janne Antikainen, Calesta Digital Productions Oy ja rahoitusasiantuntija, yrittäjä Janne Uoti, Luotone Oy. Jatkokaudelle hallitukseen valittiin toimitusjohtaja Kati Pesonen, Prafit Oy ja lakimies Sarianne Mäkelä, Serenum Oy.

Turun Yrittäjien hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Ville Mäkilä, AuttamisestaArkea.fi-lahjoituspalvelu, IT-konsultti Henri Rantanen, DiGiTUKiOPET ja toimitusjohtaja Janne Puurunen, Mainostoimisto KNOK Oy. Hallituksen sihteerinä toimii Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

Hallituksen jäsenet ovat iältään 31-54 vuotiaita, keski-iän ollessa 43 vuotta. Ammattitaitoa ja osaamista on monelta alalta.

– Hallituksella on taas työntäyteinen ja saavutuksia täynnä oleva vuosi takana. Ensi vuodeksi on rakenteilla entistä selkeämpi strategia ja myös suuria muutoksen tuulia on tulossa. Järjestönä haluamme viestiä edunvalvonnan ja yrittäjien eteen tehdystä työstä entistä enemmän ja entistä laajemmalle yleisölle niin jäsenille kuin muillekin. Uusi hallitus on jälleen valittu ja tällä vahvalla tiimillä aiotaan tehdä isoja asioita meidän kaikkien hyväksi tulevana vuonna, kommentoi Turun Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Rantanen.