Terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys Medikumppani Oy liittyy osaksi Eilakaisla-konsernia
Uutiset

Terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys Medikumppani Oy liittyy osaksi Eilakaisla-konsernia

Henkilöstöpalveluyritys Eilakaisla Oy on ostanut vuonna 2003 perustetun terveydenhuollon henkilöstöpalveluihin erikoistuneen Medikumppani Oy:n osakekannan. Medikumppani yhdistetään osaksi Eilakaisla-konsernia.

Eilakaisla on tunnettu korkealaatuisten henkilöstöratkaisujen tarjoajana, erityisesti toimisto- ja asiantuntijatehtävissä. Yritys on laajentanut osaamistaan aiemmin teollisuuden, HoReCan ja IT-alan puolelle. Eilakaisla laajentaa henkilöstöpalveluvalikoimaansa sotealalle aikoen innovoida uusia palveluratkaisuja, erityisesti hyvinvointialueiden tueksi.

“Soteala on suuressa myllerryksessä. Hälyttävä henkilöstöpula edellyttää ripeitä ja vastuullisia toimia, pikaisesti. Valjastamme koko Eilakaisla-konsernin osaamisen, resurssit ja kokemuksen sotealan tueksi”, kommentoi Eilakaislan hallituksen puheenjohtaja ja yrityksen omistaja Tom Kaisla.

Medikumppani Oy on terveydenhuollon HR-kumppani, joka on toiminut jo 20 vuotta. Yritys keskittyy erityisesti lääkäreiden, hoitajien ja suun terveydenhuollon asiantuntijoiden henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Medikumppani palvelee sekä julkisen, että yksityisen sektorin asiakkaita.

“Kevään 2024 aikana toteutetun asiakastutkimuksemme tulokset vahvistavat, että Medikumppani tunnetaan luotettavana, asiantuntevana ja eteenpäin suuntautuneena toimijana – nämä ominaisuudet ovat keskeisiä myös Eilakaislan yritystoiminnalle. Jaamme yhteiset arvot, jotka ovat laadukas ja vastuullinen toiminta”, toteaa Medikumppanin toimitusjohtaja Teija Koskinen.

Medikumppani Oy jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla brändillään. Työntekijät jatkavat nykyisissä rooleissaan, eikä rakenteellisia organisaatiomuutoksia ole suunnitteilla.