Turun Messukeskuksen sesonki vierähtää käyntiin 16.-18. syyskuuta, kun Venexpo täyttää hallit laajalla ja monipuolisella valikoimalla veneitä ja oheistarvikkeita. KUVA: Turun Messukeskus.
Uutiset

Teija Hakula Turun Messukeskus Oy:n viestintäpäälliköksi 1. elokuuta alkaen -messukausi alkaa Venexpolla 16.9.

Turun Messukeskus starttaa vauhdikkaan messukauden syyskuussa ja vahvistaa viestintäänsä nimittämällä Teija Hakulan Turun Messukeskus Oy:n viestintäpäälliköksi 1.8.2022 alkaen. Hakulan vastuulla on tapahtumien näytteilleasettaja-, kävijä- ja mediaviestintä sekä sidosryhmätoiminta. 

Teija Hakula siirtyi Turun Messukeskukseen VAK Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikön toimesta. Hakula on pitkän linjan viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka on työskennellyt aiemmin myös mainostoimisto Moodsilla ja Keskolla, jossa hän teki mittavan, 17 vuotta kestäneen uran viestinnän eri tehtävissä.

– Olen todella iloinen, kun saimme osaavan, innostuneen ja laajalti verkostoituneen viestinnän moniottelijan vahvistamaan joukkuettamme. Teijaa suositeltiin minulle yhteistyötahon toimesta ja heti ensitapaamisella totesin, että hänestä löytyy juuri sitä draivia ja luovuutta, jolla nostamme messuviestinnän uudelle tasolle, kertoo Turun Messukeskuksen toimitusjohtaja Marja Pekkanen.

– Kun Marja tarjosi minulle mahdollisuutta päästä kehittämään Turun Messukeskuksen viestintää, ei minun tarvinnut kauaa miettiä vastausta. Messukeskus on alueen monipuolisin messujen, kongressien ja juhlien järjestäjä ja tilojen vuokraaja, joka elää nyt vahvaa uudistumisen aikaa. Tuntuu mukavalta hypätä alueen ykköstoimijan matkaan kehittämään messuja ja tapahtumia yhteistyössä osaavan tiimin kanssa, Hakula iloitsee.

Turun Messukeskus viestintäpäällikkö
Teija Hakula on Turun Messukeskuksen uusi viestintäpäällikkö.

Messukausi starttaa syyskuussa 

Turun Messukeskuksen sesonki vierähtää käyntiin 16.-18. syyskuuta, kun Venexpo täyttää hallit laajalla ja monipuolisella valikoimalla veneitä ja oheistarvikkeita.

Venexpoa seuraa Turun Kirjamessut ja Turun Ruoka- ja Viinimessut, jotka järjestetään syys-lokakuun vaihteessa (30.9.-2.10.). Kirjamessujen teemana tänä vuonna on kuvataiteet.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna (29.10.-30.10.) messuhalleissa järjestetään Osaava Nainen -messutapahtuma, jonka teemoina ovat kauneus, terveys ja hyvinvointi. Messuviikonlopun aikana lavalle luennoimaan nousee huippuasiantuntijoita antamaan vinkkejä siihen, miten parantaa kehon ja mielen hyvinvointia. Lisäksi mallitoimiston vetäjä ja pitkään kauneuskilpailuja järjestänyt, Marjo Sjöroos, tuo messuille jälleen upeat muotinäytökset sekä Miss Turku -kilpailun.

Osaava Nainen tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden shoppailla, viettää aikaa iloisessa seurassa ja inspiroitua kauniista sisustusideoista.

Syksyn messukausi päättyy Varsinais-Suomen suurimpaan rekrymessutapahtumaan, RekryExpoon 15.11. Tuolloin Turun Messukeskuksen, Turun Sanomien ja TS-Yhtymän muiden tilattavien paikallislehtien yhteistyönä järjestettävä messutapahtuma tarjoaa työnhakijoille mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työmahdollisuuksista.