Kuvassa Markku Knaapi ja Antti Knaapi
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Tarvasjoen Kuljetus Oy täyttää 50 vuotta Edessä uusi vuosikymmen ja sukupolvenvaihdos

Antti Knaapi on vuosien varrella saanut seurata yrittäjän elämää perheessään. Vaikka yrittäjyys tuntuu osaltaan isolta riskiltä, hän on sen valmis nyt ottamaan, kun 10 vuotta Tarvasjoen Kuljetusta luotsannut isä Markku Knaapi täyttää 70 vuotta ja on jäämässä taustalle seuraamaan, miten pojan taival lähtee rullaamaan.

– Koulutusta minulla on sekä metalli-, maanrakennus- että ympäristöpalveluiden puolelta, niin taustat on kunnossa. Työkokemustakin on kertynyt mukavasti, myös kuljetusalan ulkopuolelta. Yrittäjänä saan ammentaa kaiken kertyneen tietotaidon, itseään sekatyömieheksi tituleeraava Antti pohtii ja naurahtaa, että pitää isänkin joskus eläkkeelle päästä ja nyt hetki tuntui oikealta alkaa tätä sukupolvenvaihdosprosessia viemään eteenpäin.

Tarvasjoen Kuljetus myy ja toimittaa omalta maaltaan yrityksille ja kotitalouksille kiviainesta, kuten kalliomursketta ja hiekotussepeliä Tarvasjoelle ja lähikuntiin Varsinais-Suomen alueella. Maanrakennuspuolella sopivia kohteita ovat esimerkiksi piharakentaminen ja pienet kaivuutyöt. Kuljetustöinä onnistuu romuraudan noudot sekä muut kappaleiden ja koneiden kuljetukset. Yritys myös vuokraa vaihtolavoja ja hoitaa niiden asiallisen tyhjennyksen valtuutetuille keräysasemille.

Aloitteleva yrittäjä toivoo, että hänet huomioidaan paikallisena toimijana tarjouskilpailuissa ja töitä tilattaessa. – Minusta on tärkeää, että uusille toimijoille annetaan mahdollisuus menestyä ja työllistää itsensä isompien ja tunnetumpien yritysten rinnalla. Yrityksellämme on pitkät perinteet, olemme useana vuonna kuuluneet Asiakastiedon Suomen Vahvimpien joukkoon ja meille on myönnetty sekä Hopea- että Platina-sertifikaatteja. Innolla jatkan tällä tiellä ja odotan tulevaa.

Tarvasjoen Kuljetus Oy
Hämeen Härkätie 609, 21450 Tarvasjoki
Antti Knaapi 050 4068 595
anttijussiknaapi@gmail.com