Sammutinhuolto Ketonen on Avainlippu-yritys sekä luotettava kumppani, joka työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Sammutinhuolto Ketonen
10 vuotta turvallisuutta ja kestävää kehitystä

Yrittäjä Antti Ketonen perusti sammutinhuoltoyrityksen Saloon vuonna 2013.

– Isä oli tuolloin ollut sammutinhuoltajana 20 vuotta kilpailijalla ja oman yrityksen perustaminen hänen kanssaan tuntui luontevalta, Ketonen kertoo.

Nykyään Sammutinhuolto Ketosen toimipisteitä sijaitsee Salon lisäksi myös Turussa ja Porissa.

Me tuomme maahan yksinoikeudella Saksasta laadukkaita Jockel -sammuttimia. Filosofiamme on ammattitaitoisessa palvelussa sekä kestävässä kehityksessä. Myymämme sammuttimet voidaan huoltaa ja ne on mahdollista koeponnistaa 10 vuoden välein. Me toimimme ihmisten turvallisuutta takaavien tuotteiden parissa, niin laatu on silloin ykköskriteeri. Markettien kertakäyttötuotteiden toimivuusvarmuudesta ei ole takuita, Ketonen huomauttaa.

– Palveluihimme kuuluvat sammuttimien, pikapalopostien sekä väestönsuojien tarkastukset ja huollot, kiinteistöjen paloturvallisuussuunnitelmat, alkusammutusharjoitukset ja tulityökorttikoulutukset, Ketonen luettelee.

– Edustamamme tuotteet ja palvelut ovat tarkan valvonnan alaisia ja niihin liittyy paljon lakisääteisiä asioita. Me neuvomme kaikissa paloturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja laitehankinnoissa. Meidät voi tilata maksuttomalle yrityskäynnille, jossa kartoitetaan tarpeet, Ketonen lupaa

Sammutinhuolto Ketonen on Avainlippu-yritys sekä luotettava kumppani, joka työllistää tällä hetkellä 8 henkilöä.

Raitalankatu 7, 24260 Salo
Salvumiehenkatu 10, 20320 Turku
Karjarannantie 35, 28100 Pori
ketonen@sammutinkauppa.com
www.sammutinkauppa.com