Risto Vihula on nimitetty Handelsbankenin Turun-konttorin uudeksi johtajaksi 1.10.2022 alkaen.
Nimitykset

Risto Vihula Handelsbankenin Turun-konttorin johtoon

Risto Vihula on nimitetty Handelsbankenin Turun-konttorin uudeksi johtajaksi 1.10.2022 alkaen.

Vihulalla on vahva kokemus pankkialalta. Hän on työskennellyt alalla yhteensä 34 vuotta, joista Handelsbankenissa viimeiset 16 vuotta. Vihula toimi vuosina 2012–2019 Handelsbankenin Turun-konttorin konttorinjohtajana.

”Turku on minulle entuudestaan tuttu kaupunki, tunnen markkinat ja asiakkaat. On ilo palata sinne”, Vihula toteaa. ”Palvelemme Turussa laajasti sekä yritys- että henkilöasiakkaita, ja konttorissa on vahvaa private banking -osaamista. Henkilökuntamme on erittäin kokenutta ja asiantuntevaa.”

Handelsbankenilla on Turussa pitkät juuret. Vuonna 1995 perustettu konttori on yksi Handelsbankenin vanhimpia konttoreita Suomessa, ja pankilla on Turun-seudulla vahva asiakaspohja.

”Asiakkaamme ovat suhtautuneet pankin viimesyksyiseen myynti-ilmoitukseen rauhallisesti. Henkilökohtaiseen asiakaspalveluun perustuva toimintamalliimme on näyttänyt voimansa, sillä asiakkaamme ovat hyvin tyytyväisiä.”

Handelsbanken-konserni ilmoitti lokakuussa 2021, että se etsii Suomen-liiketoiminnoille uutta omistajaa. Myyntihanke etenee suunnitelman mukaisesti, ja palvelemme asiakkaitamme toistaiseksi normaalisti.

Turun-konttoria vuodesta 2019 vetänyt Teemu Alanko siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

Risto Vihula jatkaa Turun-konttorin ohella myös Helsingin Aleksin-konttorin johtajana.

Lisätietoja:

Risto Vihula, puh. 050 323 0431