Aluemyyntipäällikkö Jarkko Ahola
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Räätälöidyt ratkaisut vesi-, viemäri- ja sadevesiverkostojen rakentamiseen ja saneeraamiseen

Talokaivo Oy on osa kansainvälistä Pipelife-ketjua. – Ketjuun kuuluminen takaa, että pystymme tarjoamaan maailman laajuisesti johtavan toimijan tunnetut tuotteet, kertoo aluemyyntipäällikkö Jarkko Ahola.

– Palvelemme pääasiallisesti infrarakentajia. Maanrakennuspuolella meidät tunnetaankin hyvin, mutta meillä olisi paljon lisää annettavaa myös lvi-puolen töihin räätälöityinä toteutuksina, hän muistuttaa.

Talokaivo panostaa palveluun

– Meillä kaikki ovat asiakaspalvelijoita, työnkuvasta riippumatta. Palveluketjun pitää toimia myynnistä asentajiin ja logistiikasta laskutukseen. Olemme kaikki infranrakentamisen ammattilaisia. Joustava palvelu ja räätälöidyt ratkaisut ovat avainasemassa meidän yrityskulttuurissamme. Ahola haluaa muistuttaa, että hyvään palveluun kuuluu myös nopea toimitus, joissain tapauksissa tuotteen saa jopa odottaessa.

Yhteistyössä on voimaa

– Meidän Avantin toimipisteessämme toimii samoissa tiloissa valmistus, myynti ja varasto. Koen tämän loistavaksi sijainniksi. Avanti on kasvava teollisuuden keskittymä ja voisimme tehdä enemmänkin yhteistyötä tulevaisuudessa ja olla hyödyksi toinen toisillemme, Ahola pohtii.

Talokaivo Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen muovituotteita valmistava yritys.

Yritys työllistää Suomessa noin 80 henkilöä.

Vakiotie 4, 21420 Lieto

040 152 7717

jarkko.ahola@talokaivo.fi

www.talokaivo.fi