ProVan on erikoistunut pakettiautoihin ja hyötyajoneuvoihin. Nyt yritys tarjoaa myös VebaBoxeja kylmäkuljetuksiin.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

ProVan hoitaa auton varustelut ammattitaidolla – uutuutena VebaBox-kylmäboksit

Turkulainen ProVan Oy on dynaaminen ja moderni yritys, joka on erikoistunut pakettiautoihin ja hyötyajoneuvoihin. ProVan hoitaa muun muassa eristykset ja verhoilutyöt, multimediavarustelut, sähkötyöt ja jopa teippaukset. Yritys valmistaa myös retkeilyautoja sekä hälytysajoneuvoja. Apuna käytetään uusinta tekniikkaa, muun muassa 3D-tulostusta sekä CNC-koneistusta.

ProVanin palveluihin kuuluvat myös retkeilyajoneuvojen varustelut.

–Kun hankitaan pakettiauto tai hyötyajoneuvo, se hankitaan aina tiettyyn tarpeeseen, ja silloin se vaatii varustelua, jotta autosta saadaan toimiva, sanoo toimitusjohtaja Henri Nikkilä.

ProVanin tämän vuoden uutuus on VebaBox, joka ovat kustannustehokas ratkaisu koko ajan yleistyviin kylmäkuljetuksiin. VebaBoxin saa asennettua autoon helposti, ja sitä voi tarvittaessa siirtää autosta toiseen. Bokseja saa sekä kylmä- että pakastetarpeisiin.

–VebaBox sopii niin ammattikuljetuksiin, samoin myös koulujen, kuntien ja erilaisten yritysten, kuten lääkealan yritysten tarpeisiin. Monesti varsinainen kylmäauto on liian järeä ja myös varsin arvokas investointi, mutta tämän tuotteen avulla tavallinen pakettiauto muuntuu helposti kylmäautoksi, kertoo Nikkilä.

ProVan työllistää tällä hetkellä kuusi ammattilaista ja toimii koko Suomen alueella. Suuri osa asiakkaista on yrityksiä, ja suurin asiakasryhmä ovat autoliikkeet. Lisäksi yritys palvelee myös yksityisasiakkaita.

–Tavoitteemme on aina ylittää asiakaan odotukset ja tehdä sellaista jälkeä, josta voimme olla itse ylpeitä, Nikkilä summaa.

ProVan Oy
provan.fi
0290039300
info@provan.fi

ProVan asentaa erilaisia varoitus- ja hälytysvalaistuksia niin huoltoautoihin, viranomaisajoneuvoihin kuin muihin hyöty- ja harrastusajoneuvoihin.