Kauppakeskus Skanssi uudisti istuinalueensa yhteistyössä paikallisen puusepän yrityksen, Olin Designin, kanssa.
Uutiset

Paikallinen puusepän yritys Olin Design uudisti Skanssin istuinalueet

Kauppakeskus Skanssi uudisti istuinalueensa yhteistyössä paikallisen puusepän yrityksen, Olin Designin, kanssa.

– Halusimme uudistaa kauppakeskustamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja paikallista yrittäjyyttä hyödyntäen. Kumppaniksemme valikoitui Olin Design, jonka laatuun ja joustavaan tekemiseen oli helppo luottaa. Uniikit istuinalueet on suunniteltu kuvastamaan Skanssin brändissä käytettyä kennokuviota, kertoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Heli Järvelä.

– Istuimet ovat saarnia ja täyttä puuta, joten ne ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Istuinalueissa on myös asiakkaitamme arkea helpottavat latauspistokkeet. Kokonaisuuden kruunaa paikallisen puutarhayrityksen, Flör Kukka ja Puutarha Oy:n, toimittamat pitkälehtiviikunat, jatkaa Järvelä.

Olin Designia luotsaa yrittäjä Sebastian Olin, jolle kauppakeskus on entuudestaan tuttu.

– Istuinaluiden uudistaminen oli iso projekti, johon tartuin innolla. Olen tehnyt Skanssille myös muitakin töitä, kuten infopisteen tiskin ja EAT-alueen logokyltit. Kauppakeskus on siis tuttu yhteistyökumppani. On hienoa, että Skanssi arvostaa paikallisuutta ja laatua, toteaa Olin Designin yrittäjä Sebastian Olin.