Kaupallisen alan opiskelijat nostivat Universumin vuosittaisessa tutkimuksessa Nordean Suomen kolmanneksi kiinnostavimmaksi työnantajaksi.
Uutiset

Nordea nousi kärkikolmikkoon opiskelijoiden ihannetyönantajana

Kaupallisen alan opiskelijat nostivat Universumin vuosittaisessa tutkimuksessa Nordean Suomen kolmanneksi kiinnostavimmaksi työnantajaksi. Mielikuva Nordeasta työnantajana vahvistui myös IT-alan ja oikeustieteiden opiskelijoiden arvioissa.

Nordea on nyt kaupallisen alan opiskelijoiden ihanteellisimpien työnantajien listan kolmannella sijalla. Nordea on ollut viiden suosituimman työnantajan joukossa jo usean vuoden ajan ja sijoittui viime vuonna neljänneksi. Universumin tutkimukseen vastaa vuosittain yli kymmenen tuhatta eri alojen opiskelijaa Suomesta.

”Meille on todella arvokasta, että opiskelijat useilta eri aloilta näkevät Nordean heitä kiinnostavana työpaikkana. Tarjoamme sekä opiskelijoille että vastavalmistuneille monipuolisia urapolkuja, ja panostamme paljon siihen, että meillä uraansa aloittava osaaja voi kehittyä ja oppia työssä. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista meillä on jatkuvasti avoimia paikkoja, minkä lisäksi palkkaamme vuosittain yli kolmesataa kesätyöntekijää, joista monet jatkavat opintojen jälkeen uraansa Nordealla”, kertoo Nordea Suomen henkilöstöjohtaja Johanna Bergström.

Nordea nousi myös IT-alan opiskelijoiden ihannetyönantajien listalla kuusi paikkaa 15. sijalle sekä oikeustieteiden opiskelijoiden listalla kolme paikkaa 18. sijalle.

”Olemme tehneet paljon työtä viime vuosina lisätäksemme tietoisuutta Nordeasta työpaikkana IT-alalla, sillä meillä työskentelee Suomessa useita satoja osaajia teknologian kehityksessä. Olen todella iloinen, että Nordea nähdään yhä useammin kiinnostavana työnantajana sekä teknologian että juridiikan osaajien keskuudessa”, Johanna Bergström toteaa.

Työntekijöitä kunnioittava kulttuuri ja ystävällinen työilmapiiri olivat aiempien vuosien tapaan tärkeimpien työnantajien ominaisuuksien joukossa kaikilla opintoaloilla.

”Haluamme luoda kaikille työntekijöillemme ympäristön, jossa he voivat olla oma itsensä ja heitä arvostetaan sellaisina kuin he ovat. Pidämme erilaisuutta vahvuutena ja rikkautena, ja edistämme moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta määrätietoisesti sekä Nordean sisällä että yhteiskunnan tasolla”, Johanna Bergström sanoo.

Universum kysyi tutkimuksessaan 13 222 opiskelijalta Suomessa, mitä he arvostavat eniten työnantajassa ja mitä yrityksiä he pitävät ihanteellisimpina.