Istutko mieluummin lattialla kuin nykyisellä työtuolillasi?
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Miten istut työpäivän aikana? Valitse sopiva työtuoli

Istutko mieluummin lattialla kuin nykyisellä työtuolillasi? Nyt on hyvä hetki miettiä, pitäisikö vaihtaa nykyinen tuoli mukavampaan ja ergonomisempaan vaihtoehtoon.

Useimmat meistä viettävät suuren osan työpäivästään istuen, olipa kyse sitten toimistotyöstä, kotitoimistosta, pakkaamosta tai vaikkapa pitkiksi venähtävistä kokouspäivistä. Siksi työtuolin valinnassa ei kannata tehdä kompromisseja. Huono istuma-asento voi tunnetusti johtaa moniin erilaisiin terveysongelmiin, erityisesti selän ja niskan alueella.

Ergonomia on sana, joka tulee vastaan usein puhuttaessa työtuoleista. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että tuoli on suunniteltu tukemaan kehoamme oikealla tavalla, vähentäen rasitusta ja mahdollisia vammoja. Valitsemalla sopivan työtuolin voi parantaa työhyvinvointia, vähentää terveysriskejä ja tehostaa työskentelyä.

Kotimainen Hexaplan Oy on vuodesta 1976 lähtien tarjonnut laadukkaita kalusteita suomalaisille yrityksille. Hexaplan on avainlippuyritys, ja myös ylpeästi turkulainen. Laajasta valikoimastamme löytyy tuhansia tuotteita ja runsaasti uusia ideoita toimistoon, varastoon ja teollisuuteen. Työtuolien valikoima (linkki https://www.hexaplan.fi/toimisto-taukotilat/toimistokalusteet/tyotuolit-toimistotuolit) on erityisen kattava.

Nouto-/varastomyymälä palvelee arkisin klo 8–16 Turussa osoitteessa Kaurakatu 48.

  • Hexaplan on tunnettu Turun parhaasta valikoimasta työtuoleja, Hexaplanin myyjä Tiina Raappana toteaa.

Perinteisten toimistotuolien lisäksi valikoimassa on runsaasti aktiivituoleja, satulatuoleja, puhdastilatuoleja, valvomotuoleja sekä teollisuustuoleja. Varastomyymälän yhteydessä sijaitsee myös Outlet, josta löytää poistotuotteita, erikoistuote-eriä ja mallituotteita todella edullisin hinnoin. 

  • Varastomyymälässä Turussa, voit testailla ja koeistua tuoleja ennen ostopäätöstä. Me autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan työtuolin, joka parantaa työskentelymukavuutta ja tukee terveyttäsi pitkällä aikavälillä. Älä siis jää istumaan epämukavasti, vaan nouse ylös ja hanki laadukas työtuoli Hexaplanilta, Raappana kannustaa.

Meillä Hexaplanilla sinua on auttamassa ensiluokkainen tiimi, kun tarvitset ammattitaitoista ja laadukasta osaamista toimitilojen ja työpisteiden kalustamiseen tai uudistamiseen. Vakiovalikoimaamme kuuluu 10 000 tuotetta ja valikoimamme laajenee jatkuvasti. Myyjämme auttavat mielellään löytämään sopivat tuotteet myös vakiovalikoiman ulkopuolelta, ja pystymme toimittamaan myös erikoismitoitettuja tuotteita tilaan kuin tilaan.

Projektipalvelumme on apunasi, mikäli suunnittelet suurempaa uudistusta työympäristöösi. Myös projektimyyntimme tarjoaa palveluja kaikkiin yrityksesi tiloihin: toimistoon, varastoon pukuhuoneisiin, sosiaalitiloihin ja teollisuuteen – missä ikinä tarvitsetkin apua.

Lue lisää ja tutustu verkkokauppaan www.hexaplan.fi

TURKU
Päätoimipiste / Varasto
Kaurakatu 48, 20740 TURKU
Puh: 02 276 3500
Myynti: 0800 165 000 (ilmainen)

VANTAA
Näyttelypiste
Tuupakantie 32, 01740 VANTAA
Sovi vierailuaika etukäteen myynti@hexaplan.fi

www.hexaplan.fi