Toimitusjohtaja Carita Varjonen.
Hyvä tietää, kumppanuus

Mielettömät puhujat ja eeppiset iltabileet – SHIFT on kovempi kuin koskaan!

Mitä jos yritystapahtuma olisi kuin festarit? Täynnä elämyksiä, kiinnostavaa ohjelmaa ja uusia kohtaamisia? Uudistunut SHIFT on kaikkea tätä ja enemmän. Lisäksi se on alueen suurin kohtaamispaikka kaikenlaisille yrityksille.

Uudistunut SHIFT Business Festival valloittaa Turun Tiedepuiston 29.–30. toukokuuta. Tapahtuman pääkielenä on nyt suomi, ja mukaan odotetaan enemmän kävijöitä kuin koskaan aiemmin. Tapahtuman lipunmyynti onkin jo kovassa vauhdissa.

– SHIFTissä on tänä vuonna aivan mielettömät puhujat, parhaat tyypit ja eeppiset iltabileet, joten sinne on aivan pakko tulla, sanoo SHIFTin toimitusjohtaja Carita Varjonen.

Hän lupaa, että SHIFT 2024 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, innostua, inspiroitua ja kokea elämyksiä.

SHIFTin kohdeyleisönä ovat sekä kasvuhaluiset yritykset että ihmiset, jotka haluavat olla ajan hermolla ja kehityksen kärjessä. Carita Varjonen luonnehtii SHIFTiä myös Turun alueen suurimmaksi verkostoitumistilaisuudeksi, joka tarjoaa ainutlaatuisia kontakteja. Verkostoitumista tukee JOKI-applikaatio, jonka avulla voi luoda uusia kontakteja ja sopia tapaamisia SHIFTiin.

– Kannattaa muistaa, että liput SHIFTiin ovat erinomainen mahdollisuus palkita henkilökuntaa, ja tapahtumaan kannattaa tulla yhdessä asiakkaiden tai yhteistyökumppanien kanssa, sanoo Varjonen.

SHIFTiin voi hankkia myös VIP-lipun tai syventävän SHIFT-kokemuksen tarjoavan Executive-lipun. Varjonen kertoo molempien kiinnostaneen jo nyt ostajia merkittävästi. Tapahtuma on myös löytänyt paljon kumppaneita, joiden rooli sisällöntuotannossa on merkittävä. Kaikkiaan SHIFTissä on mukana yli 40 esiintyjää.

SHIFTin ohjelma tarjoaa keynote-puheenvuoroja, syventäviä workshoppeja, tehokkaita klinikoita, verkostoitumista sekä luovuutta ruokkivaa, viihteellistä ja yllättävääkin taidetta sekä interaktiivista ohjelmaa.

Vuoden 2024 SHIFT Business Festivalin teemana on menestys. Sitä lähestytään useiden teemojen kautta, joita ovat johtajuus, innovaatiot ja riskienhallinta. Tapahtuman ensimmäisessä päivässä pureudutaan muun muassa siihen, mistä koostuu johtajuus ja mitä menestyneimmät johtajat tekevät oikein? Lisäksi pohditaan, mistä syntyvät innovaatiot ja innovointikyky – entä miten voi paitsi hallita, myös hyödyntää riskejä?

Tapahtuman puhujina nähdään muun muassa David Rowan (UK), Saku Tuominen, Sointu Borg, Emma Kimiläinen, Tomi Kaukinen, André Noël Chaker ja Elina Koskela.

Luvassa on myös huikeat iltabileet, joissa esiintyvät Darude ja Gasellit.
– Jussinaukion täyttävä tapahtuma kulkee nimellä Tiedepuiston parhaat bileet, ja luvassa on juuri sitä mitä nimi lupaa, sanoo Varjonen.

SHIFTin kakkospäivä on omistettu rennolle verkostoitumiselle sekä rekrytoinneille. Kaikille avoimeen rekrytapahtumaan ovat tervetulleita yritykset, jotka etsivät työntekijöitä ja/tai työharjoittelijoita sekä tietysti opiskelijat ja muut työnhakijat, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan, mitä Turun alueen yritykset voivat heille työrintamalla tarjota.

SHIFT Business Festival järjestetään Turun Tiedepuistossa 29.–30. toukokuuta.
Osta liput SHIFTiin täältä!