Yrittäjä Toivo Sukari ja Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino
Uutiset

Maskun Yrittäjien ensimmäinen elämäntyöpalkinto Toivo Sukarille

Maskun Yrittäjät ry jakoi ensimmäistä kertaa elämäntyöpalkinnon, ja sen sai Maskun Kalustetalon perustaja ja pitkäaikainen yrittäjä Toivo Sukari. Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino luovutti palkinnon Sukarille 23.5.2024 Radisson SAS Marina Palacessa.

Maskun Yrittäjien elämäntyöpalkinto myönnetään ansioituneelle henkilölle erityisistä saavutuksista yrittäjänä. Palkintoa ei jaeta automaattisesti vuosittain, vaan hallitus päättää jakamisesta ja perusteista erikseen. 

Nyt palkinto myönnettiin Toivo Sukarille poikkeuksellisesta ahkeruudesta, kekseliäisyydestä ja rohkeudesta yrittäjänä ja työllistäjänä sekä esimerkistä tuleville sukupolville vahvan ja kestävän yrittäjyyden merkityksestä. Maskun Kalustetalon Sukari on perustanut vuonna 1983. 

“Halusimme muistaa Topia hänen 70-vuotispäivänsä kunniaksi. Olimme yksituumaisesti sitä mieltä, että juuri hän ansaitsee elämäntyöpalkinnon Maskun Yrittäjiltä. Perustettiinhan ensimmäinen kalustetalo Maskuun, mikä tekee tästä erityisen merkityksellisen,” toteaa Maskun Yrittäjien puheenjohtaja Teija Leino.

“Olen kiitollinen ja otettu tästä palkinnosta. Yrittäjyys on ollut elämäntyöni, ja Maskun Kalustetalo on ollut keskeinen osa elämääni. Tämä palkinto on minulle kunnia, ja toivon sen innostavan myös muita yrittäjiä tavoittelemaan unelmiaan rohkeasti,” sanoo Toivo Sukari.

Elämäntyöpalkinnot numeroidaan, ja Toivo Sukarin saama palkinto on numero 1.