Maarit Kraappa
Kokeneena ja idearikkaana käsityöläisenä Maarit Kraappa ohjaa työpajassaan erilaisia käsityökursseja ystävä-, yhdistys- ja työpaikkaryhmille. Syksyn kursseille voi jo ilmoittautua.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Maarit Kraapan Verhoomo Marttilassa täyttää 10 vuotta: “Tervetuloa syksyn uusiin käsityöpajoihin!”

Monipuolinen käsityöosaaminen on Maarit Kraapan vahvuus. Perinteisen huonekaluverhoilun ja entisöinnin lisäksi hän vetää alan kursseja Auranlaakson kansalaisopistossa. Uutta tälle syksylle ovat erilaiset käsityökurssit, joihin pienryhmät voivat ilmoittautua ideoimaan itselleen monenlaista kivaa – vaikka sievän syyskranssin.

Kraapan Verhoomo sijaitsee Marttilassa, kotitilan kunnostetussa navettarakennuksessa. Sinne on rakennettu erillinen verhoomotila ja uusimpana verstas puutöille ja ryhmille. Myös Auranlaakson kansalaisopiston verhoilu- ja entisöintikurssit pidetään omissa tiloissa. Kiinteistössä on myös suuri juhlatila:

– Rakensimme verhoomon yläkertaan erillisen juhlatilan, jossa on viime kesänä vietetty jo neljät juhlat. Sinne mahtuu 150 vierasta ja kulku on esteetön, Maarit Kraappa kuvailee ja kehottaa tekemään varauksen omiin kesäjuhliin hyvissä ajoin ennakkoon.

Paikallinen pitopalveluyritys hoitaa tarjoilupuolen ja juhlasomisteet taiteilee Maarit itse.

Kraapan Verhoomo ja Juhlatila
Kraapan Verhoomo ja 150 henkilön Juhlatila sijaitsevat tässä täysin saneeratussa piharakennuksessa.

Verhoilualan ammattilaisena Kraappa uudistaa huonekalujen tekstiilit ja puuosat ehtaan kuntoon. Asiakkaiden ihastuneet huokailut ovat hänelle arkipäivää.

– Huonekalusta tulee tyylikäs ja hieno, kun verhoilu uudistetaan ja puuosat entisöidään. Teen myös piironkien, kaappien ja jousitettujen huonekalujen entisöinnit. Näitä taitojani opetan myös kursseillani.

Kraappa tekee paljon tuolien istuinosien verhoiluja kotitalouksille, yrityksille ja julkisiin kohteisiin. Riittää, että tuo pelkät istuinosat uusittaviksi. Verhoilukangasvalikoimissa on runsaasti vaihtoehtoja. Veneilijätkin ovat omineet Kraapan taidot:

– Veneilijät ovat iso asiakasryhmä. Heille teen patjoja ja penkkien verhoiluja, usein myös autojen istuinverhoiluja. Hyvän erikoiskonekannan takia korjaan hevosten loimia ja vaihdan vetoketjuja verhoiluihin. Sisustusompelujakin teen asiakkaille mielelläni, Kraappa luettelee.

Kiva käsityötyöpaja ryhmille

Kokeneena ja idearikkaana käsityöläisenä Maarit Kraappa ohjaa työpajassaan erilaisia käsityökursseja ystävä-, yhdistys- ja työpaikkaryhmille. Tänä syksynä voi tulla tekemään itselleen jotakin kivaa kierrätys- ja luonnonmateriaaleista, puusta ja tekstiileistä. Kurssihintaan sisältyy materiaalien lisäksi kahvi ja pientä syötävää.

– Tervetuloa kursseille! Aikataulut ja muut tiedot käsityöpajapäivistä saa yritykseni Facebook-sivuilta. Sieltä voi katsoa valmiita töitä ja ideoida itselleen jotakin hauskaa, Maarit Kraappa neuvoo iloisesti.

Kraapan Verhoomo

Maarit Kraappa

Rekoistentie 131 A

21490 Marttila

Puh. 044 300 7487

verhoomo@kraappa.fi

https://kraapanverhoomo.fi