Ville Lahtinen ja kuvaaja on Andy Giler
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Lavea Media Oy – 10 vuotta laveasti mediakentällä

Lavea Media tarjoaa sisällöntuotantoa yrityksille.

– Tuotamme laadukasta video- ja valokuvasisältöä asiakkaillemme. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin tarjotaksemme palvelua mahdollisimman laaja-alaisesti ja luodaksemme jatkuvuutta sisältöihin. Tuntemalla asiakkaamme pystymme rakentamaan yritystarinoita ja vahvistamme brändejä. Palvelemme tällä hetkellä suurelta osin meriteollisuutta, ravintola-alaa sekä elokuvatuotantoja, kertoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Kalle Ahti.

– Noin puolet liikevaihdostamme tulee Varsinais-Suomen alueelta ja loput muualta Suomesta, sekä maailmalta, Lavean luova tuottaja Ville Lahtinen laskeskelee asiakkuuksien jakautumista.

Ahti kertoo, että kansainväliset asiakkuudet ovat saaneet alkunsa Turussa rakennettujen alusten parissa tehtyjen töiden jälkimaininkeina. – Olemme tutustuneet telakalla alihankkijoihin ja meihin on luotettu sitten meriteollisuuden muidenkin toimijoiden taholta. Me tiedämme alukset ja tunnemme toimintaympäristön. Lisäksi henkilökohtaiset suhteet auttavat aina ja avaavat ovia, Ahti jatkaa.

– Vaikka toimimmekin isoilla markkinoilla, meillä on tilaa kaiken kokoisille yrityksille. Haluamme palvella ja auttaa alasta riippumatta kaikkia. Me olemme oman alamme ammattilaisia ja kaikki työ tehdään suunnitelmallisesti ja laatu edellä, se tuo kustannustehokkuutta, Lahtinen lisää.

Lavea Media kuvaa maalla, merellä ja ilmassa.