Kyberturva 2024 kokoaa kovan luokan asiantuntijat elokuussa Uuteenkaupunkiin
Uutiset

Kyberturva 2024 kokoaa kovan luokan asiantuntijat elokuussa Uuteenkaupunkiin

Vakka-Suomen Puhelin, Uudenkaupungin kauppakamariosasto ja Ukipolis järjestävät 28. elokuuta yrityksille suunnatun tilaisuuden, jossa jaetaan ajankohtaista tietoa kyberturvallisuuden tilasta Suomessa ja annetaan vinkkejä yritysten toimintakyvyn suojaamiseen, digitaaliteknologian hyödyntämiseen ja kyberturvallisuusajattelun kehittämiseen. Uudessakaupungissa järjestettävä tilaisuus on yrityksille maksuton.

Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan teki geopoliittiseen toimintaympäristöön olennaisen muutoksen nostaen tietoturvallisuuden, jatkuvuuden hallinnan ja kriisivarautumisen nopeasti uudelle tasolle myös Suomessa.

– Kyberturvallisuus on aiheena erittäin ajankohtainen ja se koskettaa jokaista yritystä ja sen jokaista työntekijää yrityksen toimialasta ja kokoluokasta riippumatta. Osana vastuullisuustavoitteitamme halusimme toteuttaa yhdessä Uudenkaupungin kauppakamariosaston ja Ukipoliksen kanssa ei-kaupallisen tapahtuman, jossa yritykset pääsevät kuulemaan kokeneiden asiantuntijoiden näkemyksiä kyberturvallisuuteen liittyvistä asioista, taustoittaa tilaisuuden avaajana toimiva toimitusjohtaja Simo Rosendahl Vakka-Suomen Puhelimesta.

Tilaisuudessa puhuvat kyberturvallisuuden dosentti ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll, TVO:n Olkiluodon ydinvoimalan turvallisuusjohtaja, tekniikan tohtori Veli-Pekka Nurmi sekä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Harri Koivunen. Puheenvuoroissa käsitellään mm. kyberturvallisuuden tilaa Suomessa juuri nyt ja tulevaisuudessa, miten kasvavaan hybridivaikuttamiseen ja kyberhyökkäyksiin tulisi yrityksissä varautua ja millaisia maksuttomiakin palveluja kyberturvallisuusriskien hallintaan ja kyberturvallisuuden mittaamiseen ja kehittämiseen on yrityksille tarjolla.

Kyberturva 2024 -tapahtuma järjestetään Kulttuurikeskus Crusellissa Uudessakaupungissa keskiviikkona 28. elokuuta klo 8–12.
Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa
www.vsp.fi/kyberturva