Interaktiivinen rata herää eloon keilapallon heitosta
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kupittaan Keilahalli: Keilailun hauskempi trendi Turussakin – interaktiivinen rata herää eloon keilapallon heitosta

Nyt on keilailu kivaa. Kupittaan Keilahallin kaikki 16 rataa sisältävät uusia interaktiivisia tehosteita, jos haluaa vaihtelua perinteiseen keilailuun. Hohtokeilaus tarkoittaa, että salin 24 videotykkiä heijastavat valitun teemakuvan radan pintaan, ja se alkaa elää heti keilapallon heitosta.

Mieleisensä teeman voi valita radalleen 30 erilaisesta aiheesta. Miehet valitsevat usein ralliauto- tai jalkapalloaiheen, naiset valitsevat värejä vaihtavia palloja tai vedenalaista maailmaa. Lapset innostuvat pimputtavista pianonkoskettimista, palloa torjuvasta maalivahdista tai palloa seuraavista lieskoista.

Kun keilaaja heittää pallonsa, alkaa radalla tapahtua. Äänitehosteet kulkevat pallon mukana ja kuva alkaa elää teeman mukaisesti. Teeman voi vaihtaa muutaman heittokierroksen jälkeen.

Hohtoradasta hupia yrityksille ja ryhmille

Kupittaan Keilahallin interaktiiviset hohtokeilailuradat ovat ensimmäiset Turussa. Ne hankittiin juuri ennen koronaa 2019, jolloin vakioasiakkaat ja lapsiperheet innostuivat niistä kovasti. Myös kilpakeilaajat haluavat harjoitella joskus teemojen kanssa. Heitä varten on pro-versio, jossa voidaan heijastaa radalla oleva öljyprofiili sekä piirtää radalle erilaisia pelilinjoja, joita keilaaja yrittää toteuttaa.

Yritysryhmille hohtokeilaus on hauskaa hupia sisätiloissa. Yrityksille on myös oma Firmaliiga joka toinen torstai.

Kupittaan Keilahallin kabinetissa onnistuvat myös kokoukset max 14 henkilölle. Kahvitukset, lounaat, päivälliset tai iltapalat juomineen tilataan etukäteen tilausravintolasta. Talon puolesta käytettävissä ovat taulu-TV ja muut kokousvälineet.

Keilailuun tutustujille tiedoksi

Keilailu on koronaturvallinen laji, sillä turvavälit ovat helppo pitää ja hygienia-aineet lähettyvillä. Vuokrakengätkin desinfioidaan aina käytön jälkeen. Lajista innostuneet voivat hankkia harrastusvälineensä talon omasta Pro Shopista.

Kupittaan Keilahallin Sport-kahvilasta saa talon oman uunin tuoreita munkkeja ja muita leivonnaisia. Myynnissä on suolaistakin, kuten voileipiä, piirakoita ja pizzoja. Anniskeluoikeudet takaavat, että janon voi tarvittaessa sammuttaa vaikka viinillä, oluella tai siiderillä. Toiminnallisten tapahtumien tai juhlien järjestämiseen Kupittaan Keilahalli on mitä mainioin paikka.

Keilaa keho kuntoon Kupittaalla!

Turun Keilailuliitto ry – Kupittaan Keilahalli

Kupittaankuja 1, 20520 Turku

Avoinna: ti-pe 12–19, la 12–16, ma ja su suljettu