Vas. projektipäällikkö Kari Aaltonen oik. Tuomo Nieminen. Taustalla syksyllä 2022 valmiiksi saatu yrityksen saneeraus- ja korjaussuunnittelema Vanuntalo (KOY Arrärsfcentrum), Turun kauppatorin laidalla.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kolme vuosikymmentä erikoisosaamista julkisivukonsultoinnista

Jouni Kourulan perustama Julkisivukonsultointi JK Oy täyttää tänä syksynä kunnioitettavat 30 vuotta. Yritys tekee kuntotutkimuksia, korjaussuunnittelua ja korjaustöiden valvontaa Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja pk-seudulla 12 hengen voimin.

– Menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, läpinäkyvään työskentelytapaan ja joustavuuteen, arvioi yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Tuomo Nieminen. – Julkisivukonsultointi JK on insinööritoimisto, joka on keskittynyt rakennuksen ulkovaippaan ja sillä osa-alueella osaamisemme on huippuluokkaa. Ulkovaippa käsittää julkisivun, katot, ikkunat ja parvekkeet, Nieminen täsmentää.

Ennakoimalla voi saavuttaa suuria säästöjä

– Palvelemme taloyhtiöitä ja julkisia toimijoita. Valitettavan usein kiinteistöissä herätään turhan myöhään tutkimaan kiinteistön kuntoa; silloin kun vauriot ovat silmin nähtävissä, on yleensä jo korjausten aika. Oikea-aikaisesti tehty kuntotutkimus mahdollistaa kiinteistön huoltotoimet niin, että kalliita remontteja voidaan siirtää jopa vuosikymmenillä. Asiantuntijan oikea-aikainen tutkimus voi siis säästää suuriakin summia.

Nyt olisi taloyhtiöillä juuri oikea hetki teettää kuntotutkimus ja suunnitteluttaa mahdolliset korjaustoimet ja kun korkotaso stabiloituu, olisi korjausprosessi mahdollista laittaa aluilleen heti. Veikkaan, että taloyhtiöt voisivat saada näin korjausurakan hyvään hintaan, Nieminen vinkkaa.

Julkisivukonsultointi JK Oy

Kärsämäentie 35, 20360 Turku

Kartanonkatu 10, 30100 Forssa

Teknobulevardi 3–5, 10530, Vantaa

www.julkisivukonsultointi.fi