Liikeideamme ytimessä on tarjota erinomaista palvelua kaikenlaisiin asiakastarpeisiin, jolloin olemme kokeneet tärkeäksi satsata monikanavaiseen markkinointiin tavoittaaksemme erilaisia asiakaskohderyhmiä ja palvellaksemme heitä kohdennetusti, toteaa kauppias Juha Jylli.
Uutiset

K-Citymarket-ketjun Vuoden markkinoija 2022 -palkinto Turun Länsikeskukseen

Turun K-Citymarket Länsikeskus on palkittu K-Citymarketin vuoden 2022 parhaana markkinoijana. Erityiskiitosta kauppa saa monikanavaisesta markkinoinnistaan, jossa eri kanavat ja yleisöt on huomioitu monipuolisesti.

Turun Länsikeskuksen Citymarket uudistui perusteellisesti vuoden 2021 aikana. Uudistuksen taustalla oli tahtotila reagoida palveluilla ihmisten muuttuneisiin tarpeisiin ja halu tarjota kaupan ympäristössä ihmisille joitain uutta ja ainutlaatuista, mitä Suomessa ei olla vielä nähty. Sama ajatus on ohjannut myös kaupan markkinointiviestinnän tekemistä.

– Turun K-Citymarket Länsikeskus on rohkea uudistaja, joka seuraa aktiivisesti asiakaskäyttäytymistä ja johtaa toimenpiteitä asiakasdatan avulla – sama toistuu myös kaupan markkinoinnissa. Kauppa tekee mainontaa aidosti monikanavaisesti ja kokeilee ennakkoluulottomasti uusia vaihtoehtoja. Myös sosiaalinen media on kattavasti käytössä: Länsikeskuksessa on todella ymmärretty, että asiakkaillehan kannattaa viestiä luontevasti juuri siellä, missä he ovat, kuvailee K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

– Olemme erittäin otettuja ja onnellisia tästä tunnustuksesta, joka on palkinto pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstä. Olen ylpeä koko kaupan väestä – kaikki ovat tehneet kovasti töitä ja kantaneet kortensa kekoon palkintomme eteen, K-Citymarket Länsikeskuksen kauppias Juha Jylli riemuitsee ja jatkaa:

– Ennen kaikkea on upea huomata, että asiakkaat ovat ottaneet uudistuksemme hienosti vastaan. Liikeideamme ytimessä on tarjota erinomaista palvelua kaikenlaisiin asiakastarpeisiin, jolloin olemme kokeneet tärkeäksi satsata monikanavaiseen markkinointiin tavoittaaksemme erilaisia asiakaskohderyhmiä ja palvellaksemme heitä kohdennetusti. Tässä olemme hyödyntäneet myös erinomaisia yhteistyökumppaneitamme, kauppias kiittelee.