Kultaranta on tarjoomansa osalta yksi Suomen monipuolisimpia resorteja.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Jatkuvasti kehittyvä Kultaranta Resort haluaa olla kansainvälisesti kiinnostava, ekologinen ja yhteisöllinen

Kultaranta Resortissa yhdistyvät ainutlaatuinen sijainti saariston kauniissa maisemissa sekä poikkeuksellisen laaja palvelutarjonta. Kultaranta on kulkenut viimeisen viidentoista vuoden aikana pitkän tien kiinnostavaksi kohteeksi sekä matkailijoille että vakituisille ja vapaa-ajan asukkaille. 

Kultaranta on tarjoomansa osalta yksi Suomen monipuolisimpia resorteja, josta löytyy laajasti niin majoitus-, ravintola- kuin hyvinvointipalveluja, outdoor-luontopalveluja sekä esimerkiksi välinevuokrausta. Kohde tunnetaan myös kokous- ja juhlapaikkana. 

”Uniikki saaristomeren ympäristö on tärkeimpiä asioita, johon identifioidumme. Ammennamme vahvasti merestä ja luonnosta”, kertoo liiketoimintajohtaja Valtteri Uotinen

Alueella on oma golf-kenttä, uimaranta ja marina venepaikkoineen. Nämä palvelevat paitsi matkailijoita, myös pysyviä ja vapaa-ajan asukkaita. 

”Olemme jalostaneet aluetta kattavasti asumisen osalta”, Uotinen kuvailee. 

Sekä matkailijoiden että asukkaiden palvelujen osalta Kultarannassa pyritään täyttämään korkealle asetetut laatuvaatimukset. Laatu on myös yksi tekijöistä, joka kerää asiakkailta säännöllisesti kiitosta. 

Tämän vuoden keskiössä kaavoitus ja valtakunnalliset Asuntomessut 

Kultarannan kehittäminen on tapahtunut vähitellen viimeisen viidentoista vuoden aikana. Entisen maatilan alueelle on vuosien varrelle luotu esimerkiksi kattava infrastruktuuri. 

”Olemme alueen kehittämisessä noin puolessa välissä ja aloitamme juuri seuraavaa kehitysvaihetta. Tällä hetkellä työhön paljon vaikuttava tekijä on kaavoitus ja se, miten sitä saadaan edistettyä parhaalla tavalla”, Uotinen kuvailee. 

Tämän vuoden tärkeimpiä keskittymiskohteita onkin Kultaranta Resortille kaavoitettu lisäalue, Green Village, Rymättyläntien tuntumaan. Kaava on toiveissa saada lainvoimaiseksi kesään mennessä. Uotisen mukaan rakentamissuunnitelmissa on tarkoitus edetä tehokkaasti heti kun kaava valmistuu. 

”Toinen merkittävä tapahtuma tänä vuonna on naapuriimme avautuvat valtakunnalliset Asuntomessut. Ne ovat todella tärkeät koko Turun talousalueelle ja erityisesti Naantalille. Matkailunäkökulmasta mahdollisuus on ainutlaatuinen”, Uotinen kertoo. 

Selkeä tulevaisuudenvisio 

Uotisen mukaan pitkän tähtäimen tavoitteena on se, että Kultaranta Resort olisi paitsi vahvasti kiinni kotimaan markkinassa, myös kansainvälisesti kiinnostava, hyvien yhteyksien varrella oleva matkailukohde. Tarkoituksena on keskittyä erityisesti hyvinvointiin, ekologisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Ympäröivää kaunista saaristoluontoa ja alueen perinteitä halutaan kunnioittaa ja suojella osana alueen kehittämistä. 

”Yhteisöllisyys on paljon esillä nyt, kun asukasmäärä alueella kasvaa kaavoituksen myötä. Palveluiden osalta olemme jo panostaneet hyvinvointiin, liikuntaan ja terveyteen, se on puoli, jota haluamme jatkossa kehittää yhä enemmän”, Uotinen summaa. 

Tutustu tarkemmin: kultarantaresort.fi