Hartela rakentaa asuinkerrostalo- ja rivitalokohteet KVR-urakkana TA:lle Raision Ihalaan.
Uutiset

Hartela toteuttaa kerrostalo- ja rivitalokohteet TA:lle Raisioon

Hartela rakentaa asuinkerrostalo- ja rivitalokohteet KVR-urakkana TA:lle Raision Ihalaan.

TA-Asumisoikeus Oy:n kanssa solmittu sopimus koskee kahta asumisoikeusasuntokohdetta Asumisoikeus Oy Knuutinkatu 10 Raisiota ja Asumisoikeus Oy Knuutinkatu 15 Raisiota. Knuutinkatu 10 käsittää yhden kolmekerroksisen asuinkerrostalon sekä erillisen talousrakennuksen väestönsuojineen. Knuutinkatu 15 tontille rakennetaan yksi- ja kaksikerroksiset rivitalot sekä erillinen autokatos.

Yhteensä hankkeet käsittävät 38 asuntoa ja hankkeiden kokonaisala on 2 957 brm2. Rakentaminen alkaa heti ja kohteet valmistuvat syyskuussa 2024.

”Raision Ihala on idyllinen asuinalue, joka yhdistää luonnonkauniin ympäristön rauhalliseen asumiseen lähellä kaupungin palveluita. On innostavaa, että pääsemme täydentämään alueen omakotivaltaista asuntokantaa moderneilla ja viihtyisillä asumisoikeusasunnoilla”, sanoo tuotantojohtaja Tuomas Jääskeläinen Hartela Länsi-Suomesta.

”On hienoa, että saamme jatkoa Hartelan kanssa pitkään kestäneelle yhteistyölle. Uusien asumisoikeusasuntojen myötä asuntotarjontamme Raisiossa laajenee huomattavasti. Uusille ja moderneille asunnoille riittää varmasti kysyntää”, sanoo TA-Yhtiöiden aluejohtaja Matti Keitilä.