Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen. Assemblin Caverion Group
Uutiset

Assemblin Oy:n kaikki liiketoiminnot siirtyvät liiketoimintakaupalla Caverion Suomi Oy:lle

Assemblin Oy:n kaikki liiketoiminnot ja työntekijät pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa siirtyvät osaksi Caverionia. Liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi.

Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen.

”Asiakkaillemme yhdistyminen tarkoittaa sitä, että tässä luodaan Suomen paras talotekniikkakumppani. Assemblin Oy:n yksiköt jatkavat samoissa asiakkuuksissa siirtymisen jälkeen ja pystyvät osana Caverionia tarjoamaan nykyisille asiakkaillemme laajemmat palvelut ja huippuratkaisut koko kiinteistön elinkaarelle koko maan kattavalla organisaatiolla. Työntekijöillemme tämä antaa paljon uusia mahdollisuuksia osana Caverionin työyhteisöä, jossa on jo paljon samankaltaisuuksia kuin meillä, mutta lisäksi paljon uusiakin toimialoja”, toteaa Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen.

”Muutamme pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella Caverionin kanssa samoihin toimipisteisiin, ja asiakkaiden palveluksessa jatkavat samat tutut tiimit. Caverionin palvelutarjonta on erittäin laaja: sähköautojen latausasemien huollosta kiinteistöjen digitaaliseen hallintaan ja vihreän infrastruktuurin rakentamiseen. Jatkossa voimme palvella myös Assemblin Oy:n asiakkaita entistä monipuolisemmin ja myös valtakunnallisesti”, kertoo Assemblin Oy:n liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista

Caverionin ja Assemblinin yhdistyminen keväällä 2024 loi Suomeen markkinoiden johtavan konsernin teknisissä palveluissa, projekteissa sekä asiantuntijapalveluissa. Konsernilla on henkilöstöä Suomessa lähes 6 000, yli 40 paikkakunnalla. Asiakkailleen Assemblin Caverion Group tarjoaa markkinoiden laajimman kattauksen teknisiä asiantuntijapalveluita sekä ratkaisuja kiinteistöjen, teollisuuslaitosten ja infrastruktuurin koko elinkaarelle. ”Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa on hyvin vahvaa kysyntää palveluillemme, esimerkiksi kiinteistöjen turvallisuuteen, digitalisaatioon ja energiatehokkuuteen liittyen. Myös projektipuolella on käynnissä useita hienoja asiakashankkeita. Henkilöstömme on Caverionin toiminnan sydän, ja toivotamme Assemblinilta meille siirtyvät lämpimästi osaksi tiimiämme”, sanoo Raimo Ojanen, Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Caverionilta.