Kuva: Alltime
Uutiset

Alltime ostaa Arkea Oy:n kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot – ostettavista liiketoiminnoista uusi Länsi-Suomen alueyksikkö

Alltime on allekirjoittanut sopimuksen Arkea Oy:n kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoimintojen ostamisesta. Liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa. 

Kauppa edellyttää Kuluttaja- ja kilpailuviraston (KKV) hyväksyntää, jonka jälkeen suunniteltu ajankohta kaupan toimeenpanolle on 1.7.2024. Toimeenpanon yhteydessä Arkean kiinteistöpalvelu- ja siivousliiketoiminnat, joissa työskentelee noin 400 henkilöä, siirtyvät osaksi Alltimea muodostaen sen Länsi-Suomen alueyksikön. Alltimella ei ole ennestään toimintaa alueella. 

“Haluan toivottaa uudet asiakkaat sekä alltimelaiset lämpimästi tervetulleeksi. Odotan, että pääsemme yhdessä rakentamaan myös Turun alueella toiminnastamme menestystarinaa,” sanoo Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Alltime Group Oy. “Valtakunnallisen kattavuuden vahvistaminen Suomessa ja Ruotsissa on tärkeä osa strategiaamme, joka tähtää Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Arkean liiketoiminta istuu erinomaisesti Alltimelle, sillä meillä ei ole ennestään päällekkäistä liiketoimintaa Länsi-Suomessa.” 

”Arkealla on arvostettu asema luotettavana toimijana kiinteistö- ja siivouspalveluissa Turun talousalueella. Uskon, että ketterä ja vahvasti kehittyvä Alltime yhdessä Arkean osaavien työntekijöiden kanssa pystyy kehittämään Arkean liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Haluan myös kiittää kaikkia arkealaisia kuluneista vuosista,” sanoo Pirjo Kankaanranta, vt. toimitusjohtaja, Arkea Oy. 

Liiketoimintakaupan toimeenpanon jälkeen Alltimen henkilöstömäärä yli kaksinkertaistuu Suomessa. Alltime Group työllistää toimeenpanon jälkeen yhteensä noin 1000 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa, ja sen pro forma -liikevaihto on lähes 90 miljoonaa euroa.