Kuva: pixabay
Uutiset

Paulig aloittaa Tex Mex -salsojen tuotannon Virossa

Sauen tehtaalla on valmistettu Santa Marian mausteita, mausteseoksia ja marinadeja yli 30 eri markkina-alueelle.

”Uuden tomaattisalsa- ja kastiketuotantolinjan avaaminen on strateginen askel, jonka avulla laajennamme kasvuamme ja vakiinnutamme asemaamme yhtenä Tex Mex -kategorian johtajista Euroopassa. Tex Mex -tuotteiden kysynnän jatkaessa kasvuaan koko mantereella uusi salsan tuotantolinjamme Sauessa, Virossa, mahdollistaa uusien mahdollisuuksien hyödyntämisen. Siirtämällä osan tuotannosta Pauligin sisälle parannamme innovaatiokykyämme ja mahdollisuuksiamme kehittää tuoteryhmää tinkimättä korkeasta laadusta ja tutusta mausta”, sanoo Pauligin toimitusjohtaja Rolf Ladau.

Salsamme ja kastikkeemme ovat Tex Mex -kategorian kulmakiviä vähittäiskaupan ja Out-of-Home-kanavan asiakkaillemme. Omaan salsatuotantoon siirtyminen varmistaa pitkäaikaisen vakauden ja parantaa mahdollisuuksiamme tuoda uusia innovaatioita nopeasti markkinoille. Sauen tehtaan strateginen sijainti Virossa tuo logistisia hyötyjä ja helpottaa tuotteiden tehokasta jakelua eurooppalaisille kuluttajille ja tavarantoimittajille”, sanoo Pauligin toimitusketjusta ja hankinnasta vastaava johtaja Thomas Panteli.

Pauligin tavoitteena on tulla yhdeksi nopeimmin kasvavista elintarvikealan yrityksistä Euroopassa ja alan vastuulliseksi edelläkävijäksi.

Paulig toimii 13 maassa, ja sillä on 11 tehdasta kuudessa eri maassa. Vuonna 2024 yhtiö ilmoitti avaavansa uuden Tex Mex- ja Snacking-tehtaan Espanjaan vuonna 2026.