Protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri Maija Arjasmaa työstää keraamista paikkaa vastaanotolla olevan jyrsimen avulla.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Kaunis hymy on terveen merkki

Suunterveys on suoraan yhteydessä kokonaisvaltaiseen terveyteen.
Se koostuu terveistä hampaista, ikenistä ja hampaiden kiinnityskudoksista, limakalvoista ja purennasta.
Jokainen voi hyvällä omahoidolla vaikuttaa omaan suunterveyteensä, mutta aina tämä ei riitä ja
siksi on tärkeää huolehtia säännöllisistä hammastarkastuksista ja hoitaa esimerkiksi iensairaudet ja kudosvauriot hampaista varhaisessa vaiheessa. Terve suu ja esteettiset hampaat ovat myös signaali hyvinvoinnista.

Laminaatti, kruunu vai implantti?

Von Dentsin hammaslääkäri Tiina Ranne kertoo, mitä vaihtoehtoja protetiikka nykyään tarjoaa kuluneiden tai puuttuvien hampaiden paikkaamiseen tai korvaamiseen. –Olkoon syy sitten esteettinen tai toiminnallinen, niin me pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja potilaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomioiden. Tekniikoita on monia, kuten potilaitakin. Jokainen suu on yksilöllinen ja hammastarkastuksessa pystymme kartoittamaan parhaan ratkaisun ja tarjoamaan sopivimman toimenpiteen. Kyseeseen voi vaurion määrästä riippuen tulla implantti, kruunu, perinteinen silta tai hammaslaminaatit, Ranne luettelee.

Uusi teknologia voi pelastaa pahankin päivän

Hampaan kruunuttaminen koetaan usein isoksi työksi ja hoitojaksoksi, mutta digitaalisen tekniikan myötä prosessi on nopeutunut huomattavasti. – Akuuteissa ja nopeaa korjausta vaativissa tilanteissa voi asiakas saada uuden hampaan kruunuosan vaikka samana päivänä suoraan vastaanotolla. Ranne kertoo esimerkinomaisesti, jos hääpäivän aamuna puraiset oliivin kiveä ja näkyvältä alueelta hammas katkeaa, pystymme pelastamaan päiväsi.
Hän valaisee myös, miten nykyään omaa hammasta säästetään pohjana mahdollisimman paljon. – Emme hio turhaan omaa hammasta, sellainen mielikuva piikeiksi hiotuista hampaista on vanhentunut.

5 syytä valita von Dents

  • Asiantunteva kokenut henkilökunta
  • Keraamisten paikkojen valmistus on mahdollista suoraan vastaanotolla
  • Implanttihoidon koko hoitolinja saman katon alta
  • Hammashoitoalan modernit tekniikat käytössä
  • Hammashoito on mahdollista tehdä myös nukutuksessa

www.vondents.fi
Kurjenmäenkatu 10 G 1–2, rak. 31, Turku
p. 020 1443800