Jarmo Helminen
Uutiset

Vuoden Yrityskummi on turkulainen Jarmo Helminen

Suomen Yrityskummit on valinnut Vuoden Yrityskummiksi Jarmo Helmisen Turusta. 

Valinnassa kiinnitettiin huomiota yrityskummin aktiivisuuteen, yrityskummin tuottamiin tuloksiin, yrityskummin toiminnan esimerkillisyyteen ja edustavuuteen sekä siihen, miten yrityskummi on osallistunut toiminnan edistämiseen. Jarmo Helminen on toiminut yrityskummina vuodesta 2012 alkaen. 

 ”Olen todella iloinen Jarmo Helmisen Vuoden Yrityskummi-nimityksestä. Jarmo on toiminut pitkään yrityskummina ja aluekummina Varsinais-Suomessa ja saanut erinomaista palautetta asiakkailtamme. Sen lisäksi hän on ollut mukana kehittämässä valtakunnallista yrityskummitoimintaa”, toteaa Suomen Yrityskummien hallituksen puheenjohtaja Kaarlo Nurmiranta.

”Olen erittäin kiitollinen ja ylpeä tästä merkittävästä huomionosoituksesta. On hieno olla yrityskummi ja jopa Vuoden Yrityskummi”, kommentoi Jarmo Helminen nimitystään.

“Tässä vapaaehtoistyössä olen kokenut onnistuvani, kun olen pystynyt esittämään mentoroitavalle yrittäjälle hänen ongelmaansa useamman ratkaisuvaihtoehdon, joista yrittäjä on voinut valita ja päättää itselleen sopivimman ratkaisun. Näissä tilanteissa olemme voineet yrittäjän kanssa keskustella eri ratkaisujen seurauksista, joka on helpottanut yrittäjän valintaa. Ja kun olemme seuraavan kerran tavanneet yrittäjän kanssa ja hän on kertonut positiivisia asioita yrityksen kehityksestä, niin olen kokenut, että olemme kaiketi oikealla tiellä ja voimme jatkaa mentorointia edelleen.”, kertoo Vuoden Yrityskummi Jarmo Helminen.

Vuoden Yrityskummin valitsee Suomen Yrityskummit ry, ja Vuoden Yrityskummi valittiin nyt 23. kerran.