Kuvassa vasemmalla Matti Holmaranta ja Peter Lyyski oikealla.
Uutiset

Yrityskauppa: Varsinais-Suomen Apuvoima siirtyy osaksi Selektaa

Selekta Henkilöstöpalvelut -konserniin kuuluva Selekta Varsinais-Suomi Oy on ostanut 14.1.2022 Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:n osakekannasta 85 %. Varsinais-Suomen Apuvoima on voimakkaassa kasvussa ja toimii Varsinais-Suomen alueella. Yhtiö vuokraa henkilöstöä erityisesti teollisuuden, palveluiden, logistiikan ja rakentamisen toimialoilla.

Yritysoston myötä Varsinais-Suomen Apuvoima siirtyy osaksi Selektaa. Yhtiön liikevaihto vuodelta 2021 oli noin 6 M€. Henkilöstöä yhtiöllä oli vuoden 2021 aikana keskimäärin noin 200. Yrittäjänä ja toimitusjohtajana toiminut Matti Holmaranta jatkaa yhtiön palveluksessa aluejohtajana ja henkilöosakkaana.

Selekta Henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen toimija erityisesti rakentamisen ja teollisuuden henkilöstövuokraustoimialoilla.

–Kaupan myötä saamme uutta osaamista, hyviä asiakassuhteita ja työntekijöitä Varsinais Suomen työmarkkinoilla. Yhdessä olemme vieläkin vahvempia, toteaa Selekta Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Peter Lyyski.

–Kasvutarinamme jatkuu jatkossa osana Selektaa ja on hieno päästä osaksi valtakunnallista menestyvää organisaatiota, paaluttaa Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:n Matti Holmaranta.

Kaikki työntekijät jatkavat Varsinais-Suomen Apuvoima Oy:n palveluksessa.