Uutiset

Yrittäjän vapaapäivä on toukokuussa totisinta totta!

Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhdessä Fennian ja Elon kanssa järjestävät kaikille yrittäjille avoimen rennon ja iloisen vapaapäivän arjen kiireistä ja työpaineista Naantalin Kylpylässä.

Päivässä on ohjattua ohjelmaa sekä aikaa vapaalle oleskelulle ja mahdollisuus tietenkin jäädä jäsenhinnalla kylpylään yöpymään. Päivän keynote-puhujana on Ulrika Björkstam, joka tulee puhumaan aiheella ”Mieli muutoksen keskellä, Hyvä mieli – parempi arki”, päivän aikana voi myös valita oman näköisen aktiviteetin yritysvierailun, äänimaljarentoutuksen tai porrastreenin välillä tai voi lähteä vaikka opastetulle kävelykierrokselle ihanaan Naantalin vanhaan kaupunkiin. Järjestävät tahot huolehtivat myös osallistujien verkostoitumisesta ja tarjoiluina on lounaan kalakeiton ja iltapäiväkahvien ja herkkujen lisäksi maittava iltabuffet. Jokainen osallistuja voi myös luonnollisesti käydä kylpylän allasosastolla uimassa tai ihanissa hoidoissa!

Yrittäjä-järjestöt kutsuvat yrittäjät antamaan itselleen mahdollisuuden vapaapäivään kun hektinen arki ja raskaat viimeiset vuodet vaativat välillä pysähtymään.

Tapahtumasta voi lukea lisää Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakalenterista ja samasta osoitteesta voi ostaa myös liput tapahtumaan. Yrittäjä-järjestön jäsenien kannattaa huomioida viikonloppua suunnitelleessaan myös Naantalin Kylpylän majoitusetu!

Nyt kannattaa sijoittaa itseensä ja tulla yksin, puolison tai kaverin kanssa viettämään Naantaliin yrittäjän vapaapäivää!