Turun kauppahalli on Yhen illan juttu -tapahtuman aikana auki klo 22 asti, tosin osa liikkeistä sulkeutuu jo aiemmin.
Uutiset

Yhen illan juttu tuo piristystä Turun keskustaan

Yhen illan juttu -ostoskampanja järjestetään Turun keskustassa perjantaina 8.4. Yhen illan juttu on ostoskampanja, joka toteutetaan kaupunkikeskustoissa ympäri Suomea kerran tai kaksi vuodessa. Keskustojen kivijalkaliikkeet, putiikit ja ravintolat tarjoavat shoppailun ohessa spesiaaliohjelmiaan yhden illan ajan.

– Konseptin ideoi Lahti City ry syksyllä 2017, jolloin kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran Lahdessa. Nyt meitä kampanjan toteuttajia on jo kymmenen kaupunkikeskustaa, kertoo Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Järvelä.

Pidennettyjä aukioloaikoja ja hyviä tarjouksia

Yhen illan juttuun on lähtenyt mukaan yhteensä yli 50 yritystä.

– Kampanja on kasvattanut suosiotaan viime syksystä ja nyt toivommekin, että myös yleisö löytää tapahtuman. Erityismaininnan saa ehdottomasti Kauppahalli, joka on avoinna iltakymmeneen, iloitsee Järvelä.

Osa yrityksistä on auki pidempään kuin normaalisti, osalla on alennuksia tuotteista ja osalla myös muuta mukavaa ohjelmaa.

– On Speed Datingia Bar Edisonissa, Fiesta Latinia Aurabiljardissa, erilaisia arvontoja mm. Putiikki Roosassa, Puutorin Kirppiksellä ja Aito Hyvän olon kaupassa Hansakorttelissa sekä maksutonta silmänpaineenmittausta Synsam Recycling Outletissä KOP-kolmiossa. Toriparkki puolestaan tarjoaa toisen pysäköintitunnin veloituksetta! Yhen illan jutussa ovat mukana edellä mainittujen lisäksi Akateeminen, Burger King, Belizia, Dama Design, Fafa’s KOP-kolmio, Fontana, Gelateria Nuvole, Halonen, Itsudemo, Life, Leluliike Casagrande, Change Lingerie, Muotitalo Marilyn, Basi Pilates Academy, Morrison’s, Sale Aurakatu, Käsityöläiskatu ja Hämeenkatu, S-market Hansa Herkku ja Wiklund Herkku, Suomalainen kirjakauppa, Trattoria ja Trattoria Bar Wiklund, Sokos Wiklund, Tårget, Ur & Penn, Vilona, Ecolocal Market sekä Kauppahallin useat yritykset, luettelee Järvelä.

Tipuset Tintti ja Typsy piristävät keskustassa

Ostosten lisäksi keskustassa asioivia ilostuttavat kaksi tipuhahmoa.

– Tipuset Tintti ja Typsy kiertävät keskustassa ja jakavat pensaskrassisiemenpusseja ja innostavat ihmisiä asioimaan Yhen illan jutun yrityksissä. Tipuset muistuttavat myös Yhen illan jutun munajahdista, jossa haetaan viisi pääsiäismunakirjainta keskustan liikkeistä, muodostetaan niistä sana ja sillä voi osallistua upeiden tuotteiden arvontaan, kertoo Järvelä.

Keskustaa elävöittää myös livemusiikki.

– Forum Korttelissa esiintyy DJ Frescode Sessions, Hansakorttelissa Kati Narvamaa Duo ja Kauppahallissa Jusu & Kaja -duo, toteaa Järvelä.

Koko ohjelma ja tarjoukset ovat nähtävissä osoitteessa www.turkucenter.fi/yhenillanjuttu.