Pekka Hyysalo ja Veli Nietula iloitsevat sekä äänestystuloksesta että hyväntekeväisyyspotista.
Uutiset

Vuoden paras kauppa -äänestyksen voitti jo toistamiseen turkulainen Jimm’s PC-Store

Hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti marraskuussa Vuoden paras kauppa 2021 -kilpailun, jossa kuluttajat saivat äänestää suosikkikauppojaan jättämällä kaupoista arvosteluja. Voittajaksi valittiin jo toista vuotta peräkkäin turkulainen Jimm’s PC-Store. Lisäksi eri tuotekategorioiden parhaat palkittiin kuudessa eri sarjassa.

Yli 1000 suomalaisen verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot kokoava hintavertailupalvelu Hintaopas järjesti Vuoden paras kauppa 2021 -kilpailun, jossa kuluttajat äänestivät parhaan asiakaskokemuksen tarjonneita kauppoja. Suurimmalla äänimäärällä ja parhaalla arvosanojen keskiarvolla voittajaksi valittiin jo toista vuotta peräkkäin turkulainen tietotekniikkaan, komponentteihin ja viihde-elektroniikkaan erikoistunut Jimm’s PC-Store.

-Uskon, että erottautumistekijöitämme ovat vahva yhteinen tekeminen asiakaskokemuksen parantamiseksi joka osa-alueella. Oma asiakaspalvelumme palvelee 24/7, vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme myös jakamaan henkilökunnaltamme löytyvää osaamista tietona asiakkaillemme. Lisäksi olemme aktiivisesti läsnä sosiaalisessa mediassa sekä tapahtumissa niiltä osin kuin niitä on ollut mahdollista järjestää. Haluamme olla saavutettavissa siellä missä asiakkaammekin ovat, Jimm´s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula kertoo.

Pääpalkinnon lisäksi voittajat valittiin kuudessa eri kategoriasarjassa. Kauneus & asusteet -kategorian parhaaksi kruunattiin Cocopanda, koti-sarjan voitti Staypro ja lastentarvikkeet & lelut sekä audio, kuva & valokuvaus -sarjojen paras oli Verkkokauppa.com. Jimm’s vei kokonaiskilpailun voiton lisäksi ykkössijat pelit & konsolit -sarjassa sekä tietokoneet & puhelimet -sarjassa.

Kategorioiden voittajat: 

Kauneus & Asusteet: Cocopanda
Tietokoneet & Puhelimet: Jimm’s
Pelit & Konsolit: Jimm’s
Koti: Staypro
Lastentarvikkeet & Lelut: Verkkokauppa.com
Audio, Kuva & Valokuvaus: Verkkokauppa.com

-Arvosteluista nousivat selkeästi esiin tietyt tekijät, joita kuluttajat arvostavat, ja joiden merkitys on noussut entisestään pandemia-ajan ja verkkokaupan kasvun myötä. Avainasemassa hyvän asiakaskokemuksen rakentamisessa olivat tuotteiden nopea toimitus, verkkokaupan käytön helppous ja toimivuus sekä laaja valikoima. Jimm’s PC-Storella on paljon luottoasiakkaita, jotka ovat olleet mukana matkassa jo vuosia. Jimm’s on vakuuttanut asiakkaansa ennen kaikkea asiantuntevalla palvelulla, hyvällä tuotetuntemuksella, sujuvalla chat-ominaisuudella, nopeilla toimituksilla sekä kohtuullisilla hinnoilla, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Kilpailun äänestysaika oli 1.–30.11.2021. Kaikki kilpailuaikana lähetetyt kauppa-arvostelut laskettiin mukaan, ja voittaja valittiin sekä arvosteluiden määrän että arvosanojen keskiarvon perusteella. 

Annetuilla äänillä kerrytettiin myös lahjoitussummaa mielenterveystyöhön. Hintaopas lahjoittaa 5000 euroa MIELI ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.

-Lähes kahden vuoden ajan elämäämme vaikuttanut pandemia on koetellut lasten ja nuorten mielenterveyttä raskaalla tavalla. Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus saada tukea ja apua ajoissa. Apu on äärimmäisen arvokasta ja voi muuttaa lapsen ja nuoren elämän. Yksi mielenterveyden edistämistyöhön investoitu euro maksaa itsensä takaisin viisinkertaisesti. Lämpimät kiitokset lahjoituksesta, sanoo MIELI ry:nvarainhankinnan koordinaattori Mirkku Natunen.

Hintaopas.fi on riippumatontuotteiden vertailupalvelu. Hintaopas sisältää yli 1 000 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot. Hintaopas on perustettu vuonna 2002 ja toimii samalla konseptilla seitsemässä maassa. Hintaoppaan omistaa norjalainen mediakonserni Schibsted Media Group, jonka palveluita Suomessa ovat myös Tori.fi, Oikotie ja Lendo.fi.