Villa Wolaxin suositut saunaperjantait Kuusistossa
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Villa Wolaxin suositut saunaperjantait Kuusistossa

Villa Wolaxin yrittäjäpariskunta on pyörittänyt toimintaa jo 20-vuotta Kuusistossa. Asiakaskunta koostuu kokousryhmistä, hotelliasiakkaista ja erilaisista juhlijoista sekä kesäisin vierasvenesataman venelijöistä.

Yritys työllistää pariskunnan lisäksi ympärivuotisesti kolme henkilöä sekä sesonkiaikana toista kymmentä työntekijää ja lisäksi useampia yhteistyökumppaneita.

20 vuoden aikana Villa Wolaxin toimintaa on kehitetty monella saralla, vuosien aikana tontille on rakentunut monta uutta rakennusta sauna, kokous- ja majoituskäyttöön sekä vanhoja olemassaolevia  kiinteistöjä on kunnostettu. Itse työ on myös muuttanut muotoaan, sillä alussa tilat olivat vain kokousasiakkaiden ja hääasiakkaiden käytössä, mutta vuosien varrella on tullut lisää palveluita myös indisasiakkaille, mm. majoitustilat ovat kaikki uusittu hotellin käyttöön.

Merellisiä palveluita on kehitetty myös erilaisten hankintojen kautta, kuten 6 kpl Soling purjeveneitä, joilla tehdään purjehdustapahtumia, sekä nopeampaan liikkumiseen 47 jalkainen Masmar-vene, jonka huippunopeus on 54 solmua.

Tällä pääsee liikkumaan nopeasti Turun saaristossa, esim. Maarianhaminaan reilu kaksi tuntia, sanoo yrittäjä Tino Aaltonen.

Talvisin asiakkaille on tarjolla Perjantaisauna, joka on houkuttanut avantouimareita, avannon lisäksi on lämpimänä sauna ja poreallas, joista toinen uusittiin viime syksynä suuremmaksi, saunapakettiin kuuluu myös päätalolla tarjottava ruoka.

Moni onkin sanonut tämän kruunaavan viikon, kun pääsee ystävien kanssa karistamaan viikon stressin pois ja vielä lopuksi nauttimaan hyvästä ruuasta, kertoo Aaltonen.

Perjantain saunat jatkuvat maaliskuun loppuun saakka.

Villa Wolax Oy

Villa Wolaxin tie 40

21620 Kuusisto

puh. 040 5331469

www.villawolax.fi

myynti@villawolax.fi