Turun Messukeskus
Raskaimmin työvoimapulasta kärsii terveys- ja sosiaaliala, mutta pula työntekijöistä vaivaa myös palvelu-, rakennus- ja teollisuusaloja. Luvassa paljon ohjelmaa ja hyödyllistä asiaa kävijöille.
Uutiset

Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, RekryExpo, on työnhakijoiden ja työnantajien ykköskohtaamispaikka

Turun Messukeskuksessa tiistaina 15. marraskuuta järjestettävä RekryExpo-tapahtuma on sisällöltään monipuolisempi kuin koskaan aiemmin. Tapahtumassa on mukana liki 50 rekrytoivaa yritystä ja oppilaitosta sekä satoja, ellei tuhansia avoimia työpaikkoja.

Varsinais-Suomen yrityksiä vaivaava työvoimapula hidastaa talouden ja yritysten kasvua. Raskaimmin työvoimapulasta kärsii terveys- ja sosiaaliala, mutta pula työntekijöistä vaivaa myös palvelu-, rakennus- ja teollisuusaloja.

Turun Messukeskuksessa 8. kertaa järjestettävä RekryExpo-tapahtuma tarjoaa työvoimapulan kurittamille yrityksille loistavan mahdollisuuden tavata satoja potentiaalisia työnhakijoita saman katon alla. Kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset mahdollistavat rekrytoijille suorat rekrytoinnit ja työnhakijoille mahdollisuuden vertailla työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Laaja kattaus työnhakua tukevaa ohjelmaa

Työpaikkojen lisäksi RekryExpo tarjoaa kävijöille laajan kattauksen mielenkiintoista, työnhakua tukevaa ohjelmaa auditorion ja aulan ohjelmalavoilla. Lavoille nousee niin työnantajien edustajia, ammatinvalintapsykologeja kuin oppilaitosten edustajiakin kertomaan työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksista.

Tubettaja

Messupäivän tähtiesiintyjänä nähdään juontaja, tubettaja Jaakko Parkkali, joka kertoo matkastaan somen huipulle.

Rekrytointi

Rekrytointialan kehittäjä, rekrytointipäällikkö Sanna Järvinen puolestaan tarjoaa työnhakijoille parhaat vinkit toimivan CV:n ja hissipuheen tekemiseen.

TE-toimisto vahvasti mukana tapahtumassa

Työ- ja elinkeinotoimisto ja Suomen Ukrainalaiset ry ovat vahvasti mukana tapahtumassa. TE-toimistolla on oman messuosaston lisäksi ukrainalaisille suunnattu osasto sekä ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto. Lisäksi TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia niin nuorille työn-/ koulutuspaikan hakijoille kuin ukrainalaisillekin, joiden opastus toteutetaan ukrainan kielellä. Oppaina kierroksilla toimii TE-toimiston asiantuntijat, Turun AKK ja International House Turku.

RekryExpo on avoinna klo 10-17 ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

TE-toimisto tuottaa myös livestreemejä tapahtumasta, joten esteen sattuessa tapahtumaan voi osallistua myös etänä.

RekryExpo järjestetään Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien sekä TS-yhtymän muiden tilattavien lehtien kanssa yhteistyössä.

Linkki RekryExpon verkkosivuille https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/rekryexpo/