Lähde mukaan kehittämään yrityksesi muutosjoustavuutta!
Uutiset

Uutta osaamista Yrittäjien koulutuksista!

Keväällä 2022 tarjolla on valtava määrä koulutuksia, joilla voi päivittää osaamistaan ja oppia uutta!
Monet koulutuksista ovat maksuttomia.

Muutoskyvykäs yritys
-valmennukset 2022

Lähde mukaan kehittämään yrityksesi muutosjoustavuutta ja kykyä menestyä muuttuvassa ja epävarmassa toimintaympäristössä! Valmennukset käynnistyvät tammikuussa 2022 ja osallistuminen valmennuskokonaisuuteen on maksutonta.

Keväällä 2022 järjestetään neljä valmennusmoduulia:

Muutosjoustavuus, tulevaisuustietoisuus ja uudistuminen
Onlinet pe 28.1., to 17.2., pe 11.3. ja pe 1.4.2022 klo 9-12

Muutosjoustavuutta tukeva johtaminen
Onlinet pe 25.3., pe 8.4., pe 29.4. ja pe 13.5.2022 klo 9-12

Oman resilienssin vahvistaminen ja itsensä johtaminen
Onlinet ti 5.4. klo 12-15, ti 26.4. klo 13-15, ti 3.5. klo 13-15 ja ti 17.5.2022 klo 12-15

Ekosysteemit uudistumisen moottorina
Onlinet ti 24.5., to 2.6. ja ti 14.6.2022 klo 9-12

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Naisyrittäjät digitaidoilla
poikkeusolojen yli -koulutukset 2022

Päivitä digitaitosi, kokeile uusia digitaalisia mahdollisuuksia, kevennä työtäsi ja löydä verkosto uuden oppimiseen. Lisää myyntiä uusin työkaluin!

Ilmoittaudu mukaan yli 50-vuotiaille mikro- ja pk-yritysten naisyrittäjille suunnattuun digikoulutukseen! Koulutuksen aikana on mahdollisuus kehittää digiosaamista ja pääset mukaan BusinessClubin yhteisölliseen verkostoon. Seuraava koulutus järjestetään 27.1.–5.5.2022

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjät kestävyyshaasteiden ratkaisijoina
– siirtymän mahdollisuudet, vaatimukset ja työkalut

Mitä mahdollisuuksia siirtymä kohti kestävää ja vähähiilistä yhteiskuntaa tuo pk-sektorin yrittäjälle? Mitä kestävyystoimenpiteitä yritykseltäni edellytetään? Tuovatko kierrätysmateriaalit, vähähiilinen teknologia tai palveluihin perustuvat ansaintamallit yritykselleni uusia suuntia? Keväällä 2022 koulutussarjassa pureudutaan pk-sektorin yrityksen ilmastotoimiin, muutokseen varautumiseen ja sen mahdollisuuksiin. Koulutussarja koostuu kuuden kunnan koulutuskierroksesta sekä syventävistä verkkotyöpajoista. Koulutukset ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tillsammans mot det
nya normala – digitalt

Utbildningen Tillsammans mot det nya normala – digitalt startar i januari 2022 och ger dig, dina anställda och ditt företag möjlighet att utvecklas och bli bättre på digitala arbetsmoment. Vill du vara med? Vi börjar med ett kickoff-evenemang torsdag 20.1.2022 kl. 17.00. Välkommen med för att nätverka, höra mer om Tillsammans och låta dig inspireras!

Varmt välkommen med!
Läs mer

Digitaidoilla tiedolla johtamiseen
-digikoulutukset 2022

Koulutukset on suunnattu matkailu-, kulttuuri-, liikunta- ja sote-alojen pienyrittäjille ja työntekijöille. Seuraavat koulutukset toteutetaan keväällä 2022 ja syksyllä 2022. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden perehtyä itselle keskeisiin teemoihin, kehittää omaa digiosaamista ja saada yksilöllistä sparrausapua kouluttajien ja muiden osallistujien verkostolta. Opit parantamaan omaa verkkonäkyvyyttäsi, kehittämään asiakkuuksia ja hyödyntämään uutta tietoa. Saat näkemyksen mitkä kanavat ja välineet ovat juuri sinulle keskeisiä ja pääset esittämään omaa osaamistasi hankkeen Virtuaalimessuilla!

Maksuton koulutus toteutetaan joustavasti lähiopetuksena ja verkossa, ja sen järjestää Turun ammattikorkeakoulu yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Varsinais-Suomen TE-toimiston kanssa.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://digitaidot.turkuamk.fi/

Innotutka-valmennukset 2022

Innotutka-valmennuksessa sinun on mahdollista kehittää yritystäsi ja osaamistasi innovoinnin, ennakoinnin ja kestävän kehityksen periaatteiden avulla. Valmennus koostuu innovointiosioista (foorumit ja kohtaamiset) sekä asiantuntija-alustuksista ja Ideasta käytäntöön -työpajoista. Valmennuksen huipentuessa osallistujien yrityksillä on mahdollisuus testata uusia tuoteaihioita yhdessä toisten yrittäjien kanssa hankkeen kautta organisoitavissa yhteistyötapahtumissa. Valmennus on suunnattu matkailu-, kauppa- ja palvelualoilla, majoitus- ja ravintolasektorilla sekä kulttuuri- ja tapahtumatuotannossa toimiville mikro- ja pk-yrittäjille. Valmennus on osallistujille maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://businessclub.turkuamk.fi/innotutka/

Kehitä itseäsi ja yritystäsi yhteistyössä
oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa

Varsinais-Suomen Yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa. Lue täältä lisää, miten sinä ja yrityksesi voisivat hyötyä yhteistyöstä.

Katso kaikki palvelut osaamisesi kehittämiseen!