Viking Gloryn kuntosali tulee näyttämään tältä.
Uutiset

Uudelle Viking Glorylle on varattu jo liki 100 000 matkaa – laivassa voi myös joogata

Viking Linen uusi alus Viking Glory saapuu Turku-Tukholma -reitille ensi vuoden maaliskuussa. Kiinnostus uutta alusta kohtaan on ollut todella kova, ja uuteen laivaan on tehty liki 100 000 varausta. Yksi laivan erikoisuuksista on spa & wellness -osasto, jossa voi joogata ja treenata saaristomaisemien keskellä.

Viking Gloryn lanseerauspäällikkö Lotta Lindroos kertoo, että yleisön kiinnostus uutta Viking Glory -alusta kohtaan on ollut kovaa. Heti kun matkat uudelle alukselle tulivat myytiin, niitä ostettiin jo ensimmäisten päivien aikana tuhansia. Nyt laivalle on myyty kaikkiaan jo liki 100 000 matkaa, ja asiakkaita kiinnostavat laivan erikoishytit, kuten esimerkiksi sviitit ja premium-hytit. Kaikkiaan hyttikategorioita uudella laivalla on 17.

Lindroos sanoo, että laivalla on tarjolla myös uudenlaisia hyvinvointipalveluita.

–Matkustajat haluavat laivamatkalta luksusta aivan kuten ennenkin – mutta luksuksen käsite on monimuotoistunut. Yhä useammalle se merkitsee rauhaa, nukkumista, liikuntaa ja hemmotteluhoitoja. Näemme tämän trendin selvästi niin päivittäisessä työssämme kuin tutkimuksissammekin.

Gloryltä löytyvän Archipelago Spa & Wellness -osaston uutuuksia ovat Itämeren ensimmäinen kuntosali, virtuaalisesti ohjatut liikuntatunnit sekä joogasali, jonka maisemaikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Matkustaja voi valita oman suosikkitreeninsä 21 vaihtoehdon joukosta: tarjolla on niin rentouttavaa joogaa, vauhdikkaita tanssitunteja, monipuolisia lihaskuntotunteja kuin palauttavia stretching- ja pilatestuntejakin. Tunnit varataan paikan päällä laivalla.

–Monen ihmisen hyvinvointiin kuuluu olennaisesti liikunta, jota ei haluta jättää väliin laivallakaan, ja esimerkiksi yritykset ovat koko ajan kiinnostuneempia liikuntapalveluista osana kokousristeilyn ohjelmaa, Lindroos sanoo.

Viking Gloryn kannella 11 sijaitsevalla Spa & Wellness -osastolta löytyy myös panoraamasauna, kaksi tavallista saunaa, höyrysauna, vilvoitteluun tarkoitettu lumiluola sekä kolme poreallasta, joista yksi on trendikäs makoiluallas.

Hyvinvointiin on satsattu läpi uutuuslaivan. Alukselta löytyy useita alueita, joissa edes musiikki ei häiritse rauhaa kaipaavaa matkustajaa. Hyteissä ovat laadukkaat erikoispatjat ja muhkeat peitot takaavat hyvän yöunen.

–Unen merkitys hyvinvoinnin osana korostuu yhä enemmän – kun ennen laivalle tultiin bilettämään, nyt moni haluaa myös levätä. Monelle paras hetki laivamatkalla saattaakin olla se, kun saa istua hiljaisuudessa ja katsella merelle, Lindroos sanoo.