Seguro tuo kaasunvalvonnan aivan uudelle tasolle, kertoo Detector Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinonen.
Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

Turvallisen ympäristön asialla jo vuodesta 1981 Detector Oy on Pohjoismaiden johtava kaasunvalvonta-alan yritys

Yli 40 vuotta toiminut turkulainen Detector Oy palvelee seitsemällä paikkakunnalla Suomessa. Pitkä historia ja asiantuntemus takaavat alan kärkituotteet ja parhaan palvelun, kun kyse on kaasunvalvontalaitteista.

Uusimpana innovatiivisena tuotteena Detector Oy on tuonut markkinoille Seguro-kaasunvalvontakeskuksen. Keskus tarjoaa turvallisuutta ja varmuutta ympäristöönsä ja siihen voi liittää jopa 300 kaasunilmaisinta. – Seguron kiistaton etu on mahdollisuus etävalvontaan, jonka avulla seuranta sujuu ajasta ja paikasta riippumatta. Tämän ominaisuuden ansiosta Seguro tuo kaasunvalvonnan aivan uudelle tasolle, kertoo Detector Oy:n toimitusjohtaja Sami Heinonen.

Seguro on käyttäjäystävällinen ja selkeä

– Digitaalisaatio on vienyt myös kaasunvalvontajärjestelmiä roimasti eteenpäin. Kun viisi vuotta sitten ajettiin asiakkaan luo, niin nyt Seguron avulla seuranta on helppoa ja onnistuu puhelimella. Voimme myös tehdä etänä päivityksiä, luettelee Heinonen palvelukonseptin etuja. ­– Selkeällä ja opastavalla kosketusnäytöllä ilmaisimet näkyvät kiinteistön pohjakartassa ja niiden tila ilmaistaan värikoodein. Visuaaliset hälytykset toimivat ja kertovat käyttäjälle välittömästi häiriötilanteesta. Reaaliaikainen valvonta mahdollistaa ennakoitavuuden ja varaosien saannin entistä helpommin. Luotettavan ja turvallisen Seguron trendejä ja raportteja voidaan seurata pitkälläkin ajanjaksolla. Edut asiakkaalle ovat siis todella merkittäviä ja ajan säästö huomattavaa, painottaa Heinonen.

Miksi ja kenelle kaasunvalvonta on tärkeää?

– Kaasuista puhuttaessa voidaan kaasut jakaa kolmeen eri ryhmään, myrkylliset, palavat ja räjähtävät sekä happea syrjäyttävät kaasut. Nämä kaikki ovat riskejä työpaikan turvallisuuden lisäksi myös koko ympäristön näkökulmasta, Heinonen selventää. Hän muistuttaa, että kaasunvalvonnalla lisäksi minimoidaan omaisuusvahinkoja ja tuotantokatkosten riskiä sekä luodaan kustannussäästöjä. Vahinkojen ennaltaehkäisy suojelee myös brändi- ja mainehaitoilta. Tämä on asiakkaille tärkeä asia.

Kaasunvalvontajärjestelmiä ja -palvelua käyttävät mm. sairaalat, oppilaitokset, laivat, meri- ja muu teollisuus.

Kotimainen Detector Oy on toimittanut yli 50 000 kaasunilmaisinta yli tuhannelle eri asiakkaalle Suomessa ja ulkomailla. Tuotteille ja palveluille on myönnetty Avainlippu.

Yrityksen asiantuntijat tekevät ilmaisen kartoituspalvelun yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin saadaan kohteeseen juuri oikea ja sopiva kaasunvalvontaratkaisu.

Sami Heinonen, toimitusjohtaja
050 302 6684
sami.heinonen@detector.fi

Ulla-Maija Maunu, viestintäjohtaja
050 4122 190
ulla-maija.maunu@detector.fi