Infraroad Oy:n panostus oppisopimustyöhön on tuonut helpotusta rekrytarpeisiin ja julkista tunnustusta. 
Uutiset

Turkulaisen Infraroad Oy:n panostukselle oppisopimustyöhön valtakunnallinen tunnustus

Turkulaisen infra-alan yrityksen Infraroad Oy:n panostus oppisopimustyöhön sekä ymmärrys opiskelijoiden tarpeita kohtaan on tuonut helpotusta rekrytarpeisiin ja julkista tunnustusta. 

Suomen oppisopimusosaajat ry. valitsi Infraroadin vuoden 2021 oppisopimustyönantajaksi valtakunnallisessa ammatillisen koulutuksen seminaarissa Aulangolla. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.

-Oppisopimustyö madaltaa kynnystä saada työntekijöitä, jotka eivät välttämättä muuten suuntautuisi tällaiselle alalle, tai eivät ole niin innokkaita käymään koulua, sanoo Infraroad Oy:n toimitusjohtaja Markus Lahti.

Mutta oppisopimustyö ei ole vain rekrytointiväline, jolla täytetään resurssitarpeita. Opiskelijoille pitää myös tarjota reilut mahdollisuudet vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa.

-Opiskelijoiden yksilölliset tarpeet ja lähtökohdat pitää huomioida. Meillä oppisopimusopiskelijat voivat itse vaikuttaa mihin haluavat suuntautua. Tarjoamme kaikille mahdollisuuden käydä kokeilemassa kaikkia palvelualueitamme, ja löytää niistä itselleen lähimpänä sydäntä olevan toimenkuvan, kertoo Markus Lahti.

Infraroad Oy on vuonna 2005 perustettu turkulainen ympäristövastuulliseen infrarakentamiseen erikoistunut kasvuyritys. Liikevaihto on kasvanut kolmena viimeisenä vuotena yli 100 %. Viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli 9,2Meur. Parhaillaan yrityksessä työskentelee noin 50 ammattilaista.