Hyvä tietää, kumppanuus

Tule SHIFTaamaan urasi toukokuussa

SHIFT-tapahtumassa ensimmäistä kertaa toteutettava rekrypäivä yhdistää työnantajat ja tulevaisuuden tekijät torstaina 30.5. Kaikille avoin ja maksuton päivä tarjoaa kiinnostavia keskusteluja ja uusia mahdollisuuksia. 

SHIFT Business Festival on ollut perustamisestaan asti kohtaamispaikka eri alojen ihmisille. Tänä vuonna tapahtuma saa uuden ulottuvuuden, kun mukaan astuvat työn tarjoajat ja tulevaisuuden tekijät.
– Rekrytapahtuma voi pahimmillaan olla kuiva ja ikävä, mutta meillä on kiinnostavia puheenvuoroja, musiikkia ja pientä tarjoilua upeissa puitteissa. Nyt jos koskaan kannattaa siis liittyä mukaan verkostoitumaan ja löytää uusia mahdollisuuksia työelämässä, kannustaa rekrypäivästä vastaava Santtu Kiili.
Torstaina 30.5. Vierailukeskus Joessa toteutettavassa SHIFTin rekrypäivässä on mukana yrityksiä, jotka etsivät uusia työntekijöitä tai tarjoavat työharjoittelupaikkoja. Yritykset kertovat tapahtumissa toiminnastaan, arvoistaan ja siitä, miksi juuri heille kannattaa tulla töihin. Mukana päivässä ovat muun muassa Ewals Cargo, X-Sec, Rajupaja ja N-Clean.

SHIFTin rekrypäivän ohjelmassa on futuristi Niko Herlinin työelämäluento, lisäksi Smooth it -yrityksen perustanut Irina Nurmi kertoo yrityksenä tarinan. Luvassa on myös livemusiikkia ja yritysesittelyitä sekä jännittävä The Voice of Innovations -kilpailun lanseeraus.
Tapahtumaan on tulossa kävijöitä muun muassa alueen korkeakouluista sekä Turun ammattikouluista. Kiili on erityisen tyytyväinen siihen, että TE-Keskus kutsuu tapahtumaan mukaan kaikki varsinaissuomalaiset vapaat työhakijat.
– Siinä joukossa on noin 55 000 potentiaalista työnhakijaa, ja uskon että pelkästään sitä kautta saamme jopa tuhansia ihmisiä tapahtumaan mukaan, Kiili iloitsee.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.


 ”Asiat eivät muutu unelmoimalla ja toivomalla! Tulevaisuus ei tapahdu, se tehdään. Toisaalta ensin pitää tietää, mitä haluaa. Sallitko itsellesi unelmoimisen, vai osaoptimoitko unelmasi toisten rajojen mukaan? Entä rajoitatko itse itseäsi? Jos haluaisit asua Karibianmeren rannalla, ajatteletko silti, että jos pääsisi edes Hirvensaloon, se riittää.  
Tulevaisuus- ja muutoskuntoisuus ovat avaintekijöitä – ilman niitä yksilöllä ei ole tulevaisuutta työelämässä. Mitä nämä sanat sitten tarkoittavat ja miten niissä kehitytään? Tule kuuntelemaan puheenvuoroni, ja saat eväitä itsesi kehittämiseen!” 

Niko Herlin, futuristi 

 Ohjelma: 

12:00 ovet avatuvat
12:30-13:00 Great Minds Oy/Futuristi Niko Herlin
13:00-13:15 Musiikkiesitys, Emmi Saunders
13:15-13:30 Raisio Oyj The Voice of Innovations -kilpailun lanseeraus
13:30-14:15 Raisio Oyj Reetta Andolin
14:15-14:45 Smooth It Oy/Irina Nurmi
14:45-15:00 Musiikkiesitys Emmi Saunders
15:00 tilaisuus päättyy

Päivän aikana mediapersoona Juhani Koskinen tekee livehaastatteluja paikalla olevista yrityksistä ja osallistujista.