André Noël Chaker
Hyvä tietää, kumppanuus

”Sijoita muutama satanen tähän, sieltä saattaa tulla muutama miljoona ulos”

Haluatko kokea SHIFTin ainutlaatuisella tavalla? Executive-passi tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle tapahtuman ytimeen.  

”SHIFTissä pääset tuttujen kuvioiden ulkopuolelle. Kohtaat ajattelijoita, joita et tunne. Kuulet yllättäviä puheenvuoroja, jotka inspiroivat sinua. Opit asioita, joita et vielä tiedä tarvitsevasi. 
Kun haluat kokea tapahtuman syvällisemmin, SHIFT Executive on oikea tapa siihen. Se tarjoaa enemmän superlaadukkaiden puhujien aikaa ja inspiroivia keskusteluja loistavassa seurassa. Sanoisin, että sijoita muutama satanen tähän, sieltä saattaa sitten tulla muutama miljoona ulos!” 

André Noël Chaker, Executive host 

Uudistunut SHIFT Business Festival valloittaa Turun Tiedepuiston 29.–30. toukokuuta. Jos haluat kokea SHIFTin syvemmin, valitse SHIFT Executive -passi. Se on johtotason henkilöille, johtoryhmille ja omistajayrittäjille suunniteltu lipputyyppi.

Executive-kävijöillä on oma ohjelmapolkunsa, ja se tarjoaa huipputason sisältöä yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Ohjelma on aikataulutettu siten, että osallistujat pääsevät kuuntelemaan päälavan pääpuheenvuorot, ja niiden teemoihin syvennetään yhdessä puhujien kanssa.  

Executive hostina toimii keynote-puhuja André Noël Chaker. Executive-vierailla on oma Q&A-sessio pääpuhuja David Rowanin (UK) kanssa. 

David Rowan

Kokonaisuuteen kuuluu myös aamiainen, lounas sekä executive-vieraille varattu lounge ja cocktail-tapahtuma. Ohjelmassa on aikaa myös henkilökohtaisille keskusteluille ja verkostoitumiselle. Ohjelman sisällön tuottaa ja fasilitoi SHIFTin kumppani PwC. 

Executive-ohjelma:

• Vastuullisuus strategian ja riskien näkökulmasta
PwC:n asiantuntija Saara Vahvaselän fasilitoima keskustelu vastuullisuuteen perustuvista mahdollisista kasvustrategioista.
• Riskienhallinta, Corporate Governance ja Compliance johdon työkaluna
Liikejuridiikan asiantuntija Minna Oksa johdattelee pohtimaan, miksi etukäteiseen riskienhallintaan panostaminen on tärkeää.
• Yrityskaupat kasvustrategian osana
Yrityskauppojen asiantuntija Ahti Koskilahti kuvaa tyypillisen yrityskauppaprosessin vaiheita, yleisimpiä sudenkuoppia sekä sitä, miten lisätä onnistumisen todennäköisyyttä.

Miksi valita Executive-passi? 

Räätälöity ohjelma ainutlaatuisilla sisällöillä. 

Q&A-sessio pääpuhuja David Rowanin (UK) kanssa. 

Etulyöntiasema verkostoitumiseen – pääset kirjautumaan JOKI-applikaatioonennen muita. Suunnittele tapaamisesi etukäteen ja varmistaa, että kohtaat juuri oikeat ihmiset. 

Tutustut muihin executive-passin hankkineisiin vaikuttajiin. 
 
Hanki SHIFT Executive-passi SHIFTin verkkokaupasta!