Hyvät yritykset, kaupallinen yhteistyö

”Selkeää parannusta tuloksentekokykyyn”

Liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä Procexon auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa, ratkomaan ongelmia ja kasvamaan kannattavasti.

Asiakkaiden tarpeet liittyvät pääosin liiketoimintasuunnitteluun, strategiseen kehitykseen ja uudistamiseen. Merkittävästi apua tarvitaan myös tuotantoon liittyvissä organisoitumisissa ja pääprosessien kehittämisessä. Uusien tuote- ja palveluliiketoimintojen kehitys sekä projektiliiketoiminnan kehitys on myös kysyttyä toiminta-aluetta.

Procexonin toimintatavassa korostuu välitön ote, kertoo yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti (DI, LJK, CMC) Mika Kallioniemi.

–Asiakkaan kanssa kääritään hihat ja tehdään asioiden käsittely helpoksi ja mutkattomaksi. Puhutaan asiakkaan omaa kieltä. Juttuun tullaan yhtä lailla toimitusjohtajan kuin työntekijän kanssa, mikä onkin välttämätöntä, että saadaan oikea kuva asioista ja saadaan aikaan myös luottamus ja halu muuttaa mitä pitää.

Kallioniemi omaa pitkän historian etenkin tuotannollisten yritysten kehittämisestä. Taustalta löytyy hitec-teollisuuden monet tehtävät robotiikan R&D:stä pörssiyhtiöiden projektitoiminnan ja tuotannon johtoon ja kehitykseen.

Toistakymmentä vuotta liikkeenjohdon konsultointia Varsinais-Suomen alueella ja laajemminkin Suomessa ovat tuoneet Kallioniemelle kokemusta ja kontakteja muiltakin toimialoilta sekä julkiselta sektorilta.

Kymmenkunta vuotta ELY-keskuksen luottokonsulttina on tuonut näköalaa pk-yrityksen arkeen.
–Työssä ollaan tehokkaita, sanoo Kallioniemi.
–Pk-yritysasiakkaat eivät useimmiten pysty palkkaamaan ulkopuolista apua kovin pitkäksi aikaa, joten on luotava selvät koordinaatit ja suunnitelmat tehokkaasti – ja tarvittaessa toteutettava ne. Työtä on tehty niin isoissa muutosjohtamisen projekteissa kuin vuokrajohtajanakin, Kallioniemi kertoo.
Vapaa-ajallaan Kallioniemi hoitaa sekä henkistä että ruumillista kuntoaan harrastamalla japanilaista budolaji iaidoa.

Tilannekeskustelulla alkuun täysin veloituksetta!

Procexon Oy

Mika Kallioniemi

040 58 26162

procexon.com

contact@procexon.com